Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Engelbert Humperdinck – Yo

Multe s-au scris si spus despre Engelbert Humperdinck, “Regele Romantelor”. Fanii lui adora piesele romantice pe care le-a lansat de-a lungul anilor. Toata lumea il admira datorita energiei sale debordante si prezentei scenice de care da dovada de peste 50 ani. De asemenea, acestia sunt captivati de carisma, sarmul si de caldura artistului pe care o degaja in cadrul fiecarui concert. Si-a castigat statutul iconic ca fiind unul dintre cei mai buni cantareti de pop traditional din ultimii 50 ani.

Prin intermediul ultimelor sale albume, Engelbert a demonstrat din nou talentul pe care il poseda prin alegerea unor piese introspective ce descriu experienta sa de viata si foloseste cuvinte puternice pentru a exprima ceea ce simte atat despre el insusi, cat si despre cei pe care ii iubeste nespus de mult: sotia, familia si fanii lui.

Un exemplu perfect poate fi considerat ultima lui piesa, scrisa de Joh Allen si Jake Fields, “You”. Este o scrisoare de multumire minunata adresata sotiei sale si un tribut adus fanilor sai loiali.

Engelbert Humperdinck, You

Dupa concertele pe care le-a sustinut in jurul lumii in ultimele luni, “You” s-a demonstrat a fi una dintre preferatele piese ale fanilor, ba chiar poate fi considerata o piesa semnatura, precum este “My Way” pentru Frank Sinatra sau “Yesterday When I Was Young” pentru Charles Aznavour. Engelbert nu considera ca e momentul sa se retraga, ba chiar din contra, crede ca e timpul sa se reinventeze ca artist pentru anii ce vor urma in care isi va incanta fanii in continuare cu muzica sa exceptionala.

Traiasca Regele Romantelor!

Engelbert Humperdinck – You
Compozitori: Jon Allen & Jake Fields
Editor: Secret Affair Music (BMI)
An: 2019
ISRC: US-R3R-19-00017
(P) Roton / 2019 OK!Good Records

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *