free download 78 travel guides written by experts

Enel X lanseaza Homix, ecosistemul pentru casele inteligent, cu serviciul Alexa de la Amazon integrat

• Noul sistem pentru case inteligente (smart home) care gestionează încălzirea, iluminatul și securitatea domiciliului este disponibil în magazinele online Amazon și prin canalele de vânzare Enel X și Endesa Energia

Roma – Noua soluție pentru casele inteligente a Enel X, care ajută familiile să economisească energie și să își simplifice viața, protejând în același timp mediul, este acum disponibilă în Italia și, în zilele următoare, în Spania. O singură soluție pentru locuințele inteligente care permite gestionarea cu ușurință, chiar și de la distanță, a încălzirii, securității, iluminatului și a tuturor celorlalte dispozitive ale ecosistemului dintr-o casă inteligentă.

Homix, ecosistemul pentru case inteligente dezvoltat de Enel X, combină simplitatea și confortul pentru a face tehnologia dedicată caselor inteligente accesibilă tuturor, inclusiv datorită integrării cu Alexa, serviciul inteligent de voce bazat pe cloud al Amazon.

Homix pornește de la caracteristicile unui termostat inteligent și se transformă într-un ecosistem complet pentru casă, o adevărată tehnologie smart home capabilă să învețe obiceiuri pentru a ușura viața de zi cu zi a familiilor. În plus, utilizarea Homix este foarte ușoară, în interiorul casei (prin intermediul aplicației Alexa activate prin voce sau folosind ecranul tactil instalat pe perete), dar și în afara casei (prin intermediul aplicației dedicate).

Homix

Inima casei inteligente este Homix Home, centrul de comandă care se conectează la toate dispozitivele Homix pentru a face locuința mai confortabilă, mai eficientă și mai sigură. Dispozitivul are, de asemenea, o interfață tactilă și vocală integrată cu Alexa, concepută pentru a asigura o ușurință maximă în utilizare. Prin urmare, Alexa poate fi solicitat să redea muzică prin Amazon Music, să stabilească memento-uri pentru activitățile zilnice sau să crească temperatura în casă.

“Obiectivul Enel X este de a oferi produse și servicii care pot îmbunătăți viața utilizatorilor și pot proteja mediul prin soluții simple, accesibile tuturor. Pe baza acestui principiu, oferim un sistem complet inteligent pentru locuințe, care permite clienților să își maximizeze confortul acasă și să economisească energie și bani ”, a declarat Andrea Scognamiglio, Head of Home Services în cadrul Enel X.

„Credem că vocea este viitorul. Reprezintă un mod cu totul nou de interacțiune cu tehnologia. Acesta este motivul pentru care am creat serviciul vocal Alexa, care permite producătorilor de dispozitive să creeze produse și servicii care au Alexa încorporat. Suntem încântați de faptul că Enel X lansează Homix, o soluție inteligentă și inovatoare pentru casele inteligente încorporat în Alexa”, a declarat Eric King, Director General Alexa Skills și Voice Service Europe.

Homix Home, cu modulul cu termostat inteligent este disponibil online pe enelxstore.com, solucionesintegralesendesa.com, amazon.it și în câteva zile pe amazon.es, laun preț de pornire de 149 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *