free download 78 travel guides written by experts

Enel: Starace confirmă în Asisi angajamentul către o economie la scară umană orientată către combaterea crizei climatice

Francesco Starace, CEO al Enel, a participat, la Sfânta Mănăstire de Assisi, la prezentarea „Manifestului din Assisi pentru o economie la scară umană orientată către combaterea crizei climatice”, promovat atât de către dl. Starace, cât și de președintele Fundației Symbola, Ermete Realacci, Păzitorul Sfintei Mănăstirii, Părintele Mauro Gambetti și directorul revistei San Francesco, Părintele Enzo Fortunato.

În cadrul evenimentului, la care au participat premierul italian Giuseppe Conte și președintele Parlamentului European, David Sassoli, precum și unii dintre cei mai importați executivi din țară, dl. Starace a comentat:
“De ceva timp, Enel a făcut pasul către o economie circulară, bazată pe surse regenerabile.

Rezultatele pe care le-am obținut în acești cinci ani, dublând valoarea companiei și ajungând la o scară globală, arată că urmărirea cu curaj și hotărâre a acestui demers este o alegere logică și rațională și îi invit pe toți să facă la fel”.

Francesco Starace, Assisi
Francesco Starace, Assisi

Manifestul de la Assisi, care are peste 2.000 de semnatari, are ca scop promovarea combaterii schimbărilor climatice cu contribuția celor mai bune forțe tehnologice, instituționale, politice, sociale, precum și culturale și, mai ales, cu participarea cetățenilor, pentru construcția unei lumi mai sigure și mai civice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *