creative night talks

Enel redeschide magazinul din Craiova într-un spațiu nou, pentru a fi aproape de clienți

Enel redeschide magazinul din Craiova, într-un spațiu nou, situat pe Calea București 37, la parterul blocului nr. 21E. Magazinul a fost închis temporar în perioada 01.12.2020-22.03.2021 pentru relocare și lucrări de modernizare, cu scopul de a le oferi clienților un spațiu mai prietenos și mai primitor.

Magazinul le oferă consumatorilor rezidențiali și non-casnici acces la o gamă largă de servicii și informații despre furnizarea energiei electrice și gazelor naturale pe piața concurențială (detalii legate de semnarea și derularea contractelor, consumul de energie, schimbarea furnizorului). De asemenea, clienții pot beneficia de diferite oferte ale produselor și serviciilor comerciale ale Enel (oferte de electricitate și gaze naturale, echipamente cu plata în tranșe, precum aparate de aer condiționat, centrale termice, accesorii smart home, precum și Enel Asistență, servicii de asistență electricitate și gaze naturale) și aceștia pot alege ofertele potrivite nevoilor lor, cu un preț fix pe o perioadă de un an.

redeschidere magazin Enel Craiova

În procesul liberalizării piețelor de energie electrică și gaze naturale, consumatorii își pot alege furnizorul de energie electrică și/sau gaze naturale și oferta care li se potrivește cel mai bine, oricând doresc, pe tot parcursul anului. În plus, schimbarea furnizorului nu implică niciun cost suplimentar pentru client sau modificări tehnice ale instalației electrice, cum ar fi schimbarea contorului electric, iar clienții beneficiază în continuare de asistența operatorului de distribuție oricând este nevoie.

Magazinul din Craiova va fi deschis de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:30, fiind accesibil inclusiv cu transportul în comun, pe traseele 2b, 4, 5b, 9, 10, 11, 23b si 29b.

Numărul total de magazine Enel, proprii și operate prin parteneri, la nivel național ajunge la 73. Pentru a fi mai aproape de clienții săi și pentru a răspunde nevoilor lor, Enel a investit constant în extinderea și modernizarea rețelei de magazine, construind astfel unul dintre cele mai mari lanțuri naționale de magazine aparținând furnizorilor de energie electrică și gaze naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *