bucharest tech week 2021

Enel este sponsorul oficial al Federației Române de Triatlon

Enel Energie anunță oficial acordul de sponsorizare a Federației Române de Triatlon. Conform acordului de sponsorizare, Enel își ia angajamentul de a promova un stil de viață mai sănătos centrat pe activități sportive, în timp ce își propune să contribuie activ la dezvoltarea disciplinei de triatlon în România. În cadrul parteneriatului care se va desfășura de-a lungul anului 2017, Enel va sprijini toate competițiile sportive organizate de Federația Română de Triatlon (FRTRI) pentru publicul larg.

“Suntem onorați să anunțăm colaborarea cu Federația Română de Triatlon, întrucât scopul nostru este să creăm sinergii în acord cu filosofia grupului nostru – Open Power. Credem cu tărie că sportul reprezintă o sursă inepuizabilă de energie pozitivă și împreună cu FRTRI, încurajăm oamenii să adere la valorile simple pe care sportul le aduce cu sine: corectitudine, respect pentru reguli, calitate și siguranță. Prin această inițiativă, susținem o disciplină de anduranță care necesită o abordare complexă, dedicare și foarte mult efort, și care contribuie la crearea unor caractere puternice,” a declarat Michele Grassi, Director General Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

enel logo
„Am salutat cu entuziasm propunerea de parteneriat a companiei Enel, întrucât ne dorim să construim relații de colaborare durabile. Filozofia triatlonului constă în autodepășire, determinare, ambiție, dar și amiciție. Aceste valori le-am regăsit și în cadrul colaborării cu Enel. Sunt sigur că acest parteneriat se va dovedi reciproc benefic și în același timp mulțumim Enel pentru implicarea în promovarea sportului de triatlon către publicul larg”, a declarat  Klosz Peter, Președintele Federației Române de Triatlon.

Evenimentul de astăzi de la Buftea, în cadrul căruia este anunțat parteneriatul Enel cu Federația Română de Triatlon, marchează, de asemenea, primei ediții a campionatului Sud Est European de Duatlon organizat de FRTRI, care este deschis atât copiilor, cât și adulților, fiind una dintre cele mai importante competiții dintr-o serie mai amplă de evenimente sportive susținute de Enel. Competiția va avea loc la Buftea pe 22 aprilie, începând cu orele 9:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *