free download 78 travel guides written by experts

Enel Energie Muntenia a relocat magazinul Nord din București pentru a fi mai aproape de clienți

Enel Energie Muntenia a relocat magazinul Nord din București, pentru a fi mai aproape de clienți, într-un spațiu mai prietenos și mai ușor accesibil, situat la primul etaj al clădirii Globalworth Plaza, pe Șoseaua Pipera 42.

Programul de lucru al noului magazin Enel este de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00. Magazinul este situat în apropiere de stația de metrou Aurel Vlaicu Station și de stațiile de autobuz Barbu Văcărescu și Șoseaua Pipera – liniile 112, 135, 182, 282, 605.

Magazin Enel Nord

Specialiștii din magazin oferă asistență privind contractarea, depunerea de documente și oferte dedicate pentru serviciile de energie electrică, gaz și servicii cu valoare adăugată pentru consumatorii casnici. Clienții vor putea, de asemenea, să cumpere produse eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi becurile LED.

Produsele Enel sunt configurate pentru a îndeplini cerințele consumatorilor care doresc o interacțiune mai simplă cu furnizorul de energie. Clienții se află în centrul preocupărilor Enel România, mai ales în contextul liberalizării pieței de energie, iar compania are ca scop să le ofere acces mai liber și mai rapid la servicii. Numărul magazinelor Enel și ale partenerilor Enel din România este de peste 30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *