Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Endava vinde divizia fintech din București către Worldpay

Endava anunță vânzarea către Worldpay a diviziei fintech, care are în prezent 138 de angajați localizați în București.

La solicitarea Worldpay, Endava a agreat să permită exercitarea timpurie a opțiunii, a cărei scadența era septembrie 2019.

Tranzacția urmează sa se finalizeze în primul trimestru al anului fiscal 2020 și necesită aprobarea autorităților de reglementare din România. Prețul agregat al tranzacției se situează în intervalul menționat în rapoartele depuse la SEC – Securities Exchange Commission.

Endava anunta vanzarea catre Worldpay a diviziei fintech

Endava a acceptat să furnizeze către Worldpay anumite servicii de tranziție în cadrul acordului existent între Endava și Worldpay, care va rămâne în vigoare și după finalizarea vânzării diviziei de fintech. Relația dintre cele două companii este consolidată în continuare prin volumul angajamentelor curente, precum și prin oportunitatea de extindere a colaborării în Statele Unite ale Americii. În prezent, 291 de angajați Endava lucrează pe proiectele Worldpay, în plus față de cei 138 de angajati din divizia fintech.

De asemenea, ca urmare a cererii crescute din partea clientilor de expertiza CRM in cloud, începând cu 1 iunie 2019, Endava și-a mărit echipa cu 32 de specialiști în Romania. Compania intenționează să își dezvolte capabilitățile de implementare de soluții digitale în cloud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *