Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Emil și detectivii

Erich Kästner
Editura Arthur

Emil e un băiat pe care mama lui îl trimite cu un plic cu bani la bunica sa care locuia în Berlin. Pentru Emil, e prima călătorie cu trenul. E singur și are o responsabilitate mare – mai ales că mama lui nu este bogată, asa că trebuie să aibă grijă să ajungă cu bine la destinație și să îi dea bunicii banii.

În tren un domn cu pălărie tare intră în vorbă cu el. Obosit, la un moment dat Emil adoarme. Bărbatul profită de ocazie și îi fură plicul cu bani.

Dar Emil nu se pierde cu firea. Are o misiune: să prindă hoțul.

Emil și detectivii

Odată ajuns la Berlin el reușește să găsească alți copii care să îl ajute să îl caute pe domnul care i/a furat banii. Dacă va reuși sau nu, veți afla singuri. Lectura va merita cu siguranță!

Romanul lui Erich Kästner este despre prietenie, aventură, responsabilitate, maturizare, bunătate. O poveste captivantă, cu personaje interesante și o acțiune bine inchegată care îi ține pe tineri în priză până la final. Emil și detectivii este unul dintre cele mai cunoscute romane ale autorului, astfel că nu trebuie să îl ratați! Perfect pentru călătorii, vacanțe sau pentru deconectare seara, înainte de a adormi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *