Shadow

ELKO Romania pune la dispoziție stațiile grafice HP ZBook cu Windows 10 Pro

ELKO pune la dispoziția partenerilor săi puternicele stații grafice HP ce asigură performanțe la nivel de desktop pe platforme mobile

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, pune la dispoziție stațiile grafice HP ZBook cu Windows 10 Pro.

HP a dezvoltat această gamă de produse din dorința de a pune la dispoziție profesioniștilor din zona de creație puterea și performanța unor stații de lucru pe dispozitive mobile pentru a-i ajuta să se exprime și să își pună în valoare întregul lor potențial chiar și atunci când de află în mișcare.

Extinzându-și portofoliul de laptopuri cu această puternică linie de echipamente HP, ELKO Romania răspunde cerințelor avansate ale celor mai exigenți utilizatori de dispozitive mobile. Profesioniștii din domeniul creației pot lucra cu încredere știind că laptopurile lor a fost supuse la 360.000 de ore de testare pentru a gestiona sarcinile de lucru intense și mediile extreme. De asemenea, pot avea încredere în ceea ce vizualizează pe ecranul cu un afișaj HP DreamColor cu o rată de refresh de 120 Hz ce asigură curgerea fluentă a imaginilor din videoclipuri, animații și jocuri de mare viteză.

ELKO HP ZBook

Stațiile de lucru mobile ZBook G8 oferă o putere consistentă pentru design 3D, editare video și dezvoltare VR. În același timp, HP este atentă la impactul asupra mediului utilizând, acolo unde este posibil, produse reciclate din metale, materiale plastice și materiale de ambalare 100% reciclabile.

HP ZBook Firefly G8 – Performanţa ZBook, mai mobilă ca oricând

Cel mai uşor ZBook de 15,6″ de la HP oferă o mobilitate reală persoanelor care utilizează intensiv computerul tipic pentru afaceri. Oriunde te-ai afla, la birou sau în deplasare, ai tot ce-ţi trebuie pentru a-ţi revizui lucrările şi a-ţi gestiona proiectele, datorită performanţei de nivel profesional şi tastaturii numerice de dimensiuni normale.

Cel mai mobil ZBook de 15″ de la HP, cu o greutate începând de la numai 1,71 kg, este creat pentru deplasări. Cu Wi-Fi® de trei ori mai rapid, 5G din clasa Gigabit şi bateria cu durată de viaţă mai mare, eşti echipat pentru mai multe zile în deplasare. Ecranul de confidenţialitate HP SureView Reflect protejează informaţiile sensibile de privirile indiscrete. Spui adio întreruperilor şi parcurgi rapid proiectele şi sarcinile solicitante graţie procesoarelor Intel® Core™ din a 11-a generaţie şi plăcii grafice NVIDIA® T500, certificate pentru aplicaţii profesionale. Deschizi fişiere mari şi rulezi mai multe aplicaţii simultan, pentru multitasking şi productivitate la viteze mari.

HP ZBook Fury 15.6 inch G8 – Performanţe la nivel de desktop pentru un dispozitiv mobil

Performanţa de desktop a acestui ZBook are acum un design incredibil de elegant şi subţire. Creează, randează, editează şi simulează cu uşurinţă, având simultan posibilitatea de a vizualiza în mişcare seturi complexe de date. Performanţa extremă nu a fost niciodată atât de portabilă cu HP ZBook Fury, care îți oferă șansa de a te bucura de performanţe neîntrerupte cu cele mai noi procesoare Intel® şi plăci grafice de până la NVIDIA RTX™ A5000 sau AMD Radeon Pro. Foloseşte urmărirea razelor în fundal în timp ce lucrezi la design sau partajează performanţele cu colegii folosind software-ul ZCentral Remote Boost inclus. Cu o grosime de numai 25,95 mm, greutate de 2,57 kg, vârful de gamă ZBook atinge performanţe extreme. Cu HP Sure View Reflect, ecranul te protejează de privirile indiscrete şi HP Sound Calibration elimină zgomotul de fundal nedorit.

Pentru a evalua cele mai potrivite opțiuni de configurații pentru angajații dumneavoastră, specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații legate de laptopurile și toată gama de echipamente HP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *