Shadow

ELKO Romania devine distribuitor oficial Alta Labs

ELKO Romania, parte a ELKO Group, anunta parteneriatul de distributie pentru Romania cu Alta Labs. Alta Labs este un producator nou, dar cu experienta, cu o gama completa de echipamente WiFi si switch-uri de retea pentru segmentul enterprise.

Cu toate ca Alta Labs este o marca noua si in dezvoltare, oamenii din spatele Alta Labs au o experienta impresionanta in industrie. Alta Labs face parte din SVT – SoundVision Technologies.

Alta Labs proiecteaza, dezvolta si produce o gama completa de solutii de retea de calitate pentru intreprinderi. Designul hardware este concentrat pe instalarea facila, performanta puternica si fiabilitate. In primul rand, Alta Labs ofera access point-urile WiFi 6: AP6 si AP6 Pro, la care se vor adauga in curand switch-urile S24-PoE, S16-PoE si S8-PoE, estimate sa apara pe piata din Romania in cursul lunii octombrie.

ELKO Alta-labs-offical-authorized-distributor-networking-wifi

Access Point-urile Alta Labs

Access point-urile AP6 si AP6 Pro de la Alta Labs au o forma compacta si un design estetic elegant, permitand integrarea fara probleme in mediile corporative, comerciale si rezidentiale. AP6 Pro are suport pentru 4096 QAM si este, de asemenea, clasificat IP54 pentru medii comerciale de inalta calitate. Access point-urile sunt alimentate PoE pentru o instalare simpla si eficienta. Platforma de gestionare in cloud a Alta Labs ofera capacitati de monitorizare si configurare fara probleme de pe orice dispozitiv, inclusiv desktop-uri, laptop-uri si dispozitive mobile. Nu exista taxe de licentiere. Pentru a fi de ajutor instalatorilor de retea si tuturor celor pasionati, Alta Labs a lansat forumul tehnic: https://forum.alta.inc/.

ELKO S16-POE_Front-Blk

Despre Alta Labs

Fondata in 2022, Alta Labs creeaza tehnologii de retea revolutionare, cu design software si hardware proprietar. Scopul principal este de a aduce simplitatea in utilizare, managementul complet customizabil si utilizarea aplicatiilor software pentru a ajuta utilizatorii sa-si gestioneze nevoile de WiFi, indiferent ce sistem sau design vor sa implementeze. 

Aflati mai multe detalii la www.alta.inc sau pe Linkedin la https://www.linkedin.com/company/altanetworks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *