Shadow

ELKO Romania anunță distribuția laptopurilor ASUS din gama de business

ASUS și ELKO aduc laptopurile din gama de business în portofoliul partenerilor

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță distribuția oficială a laptopurilor ASUS din gama de business.

Începutul anului marchează o nouă colaborare de succes între ASUS Romania și ELKO Romania prin extinderea portofoliului de produse destinate partenerilor ELKO cu laptopurile din gama de business ASUS.

Prin distribuția de laptopuri ASUS din gama de business, ELKO Romania își completează portofoliul de produse ASUS pentru afaceri, acestea alăturându-se desktop-urilor și soluțiilor ASUS de tip All-In-One existente în oferta și în stocul ELKO.

ELKO_Asus Business

ASUS P1512 – Portabilitate și productivitate fără efort

Indiferent dacă îl folosești pentru muncă sau pentru divertisment, ASUS P1512 este laptopul de nivel “entry” care îți oferă performanțe puternice și imagini captivante. Display-ul său NanoEdge se bucură de un unghi larg de vizualizare de 178° și de un finisaj mat anti-reflexie pentru o experiență cu adevărat antrenantă. La interior, sistemul este alimentat de un procesor de până la Intel® Core™ i7 de a 11-a generație, cu 16 GB de memorie 3200 MHz. Designul de stocare duală cu până la 1 TB PCIe® SSD și 1 TB HDD îți oferă combinația perfectă între o capacitate mare de stocare și acces rapid la fișiere, astfel încât nu vei mai fi nevoit niciodată să aștepți.

ASUS ExpertBook B1 – Configurat pentru afacerea ta

ASUS ExpertBook B1 este proiectat pentru afaceri, făcându-l alegerea inteligentă pentru startup-uri ambițioase, organizații educaționale stabile și pentru orice tip de firmă în dezvoltare. Oferă performanțe uriașe, rezistență pentru utilizare în domeniul militar și o posibilitate extinsă de personalizare pentru afacerea ta. Este construit să poată prelua cu încredere orice sarcină, grație unui set complet de interfețe de conectare, un Wifi 6 ultrarapid și tehnologie de ultimă oră de anulare a zgomotului, care folosește inteligența artificială. ExpertBook B1 eficientizează fluxul de lucru pentru a te menține productiv.

ASUS ExpertBook B5 – Putere portabilă pentru afaceri în mișcare

ASUS ExpertBook B5 este construit pentru a reuși cu stil în lumea afacerilor, cu un sașiu proiectat cu precizie pentru o greutate de numai 1.25 kg1. Este pregătit pentru o portabilitate incredibilă, datorită autonomiei extinse a bateriei și este construit cu tehnologii de top care să îmbunătățească eficiența atunci când ești în mișcare. Aceste soluții includ procesoarele Intel® Core™ de a 11-a generație, tehnologia de anulare a zgomotului de fundal cu AI, două SSD-uri cu suport RAID și ASUS NumberPad. De asemenea, vine la pachet cu o mulțime de funcții care vor proteja confidențialitatea și datele de afaceri, inclusiv un senzor de amprentă încorporat în butonul de pornire și chip TPM 2.0.

ASUS ExpertBook B7 – Muncești fără limite, cu conectivitatea 5G

ASUS ExpertBook B7 Flip este un laptop premium de nivel corporatist, compatibil 5G, care este conceput pentru a-ți propulsa afacerea. Să muncești atunci când ești în mișcare nu a fost niciodată mai facil, grație conexiunii fulgerătoare și propriei rețele securizate. Designul care îi permite rotirea la 360° elimină limitele a ceea ce poți face la muncă. Te poți bucura de un mediu de lucru captivant pentru toate nevoile tale de afaceri datorită indicatorului de stare, sistemelor ASUS Private View2, ASUS ExpertWidget3 și securității de nivel corporatist. Versatilul ExpertBook B7 Flip este pregătit să îți aducă afacerea la nivelul următor.

Pentru a evalua cele mai potrivite opțiuni de configurații pentru angajații dumneavoastră, specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații legate de laptopurile și toată gama de echipamente Asus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *