free download 78 travel guides written by experts

ELKO anunță distribuţia de produse Vestel

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță semnarea unui acord de distribuţie cu Vestel, una dintre cele mai mari companii tehnologice din Europa.

Vestel este un consorţiu format din mai multe companii specializate în dezvoltarea de echipamente electronice, electrocasnice şi de computing. Compania conglomerat a fost înfiinţată în anul 1984 şi de atunci investeşte continuu în dezvoltarea de produse tehnologice de vârf, principala piaţă ţintă fiind Europa. Centrul său de cercetare este unul dintre puţinele acreditate din Europa, peste 900 de ingineri contribuind în procesul lansării de produse noi, performante şi fiabile.

ELKO Romania anunta distributia de produse Vestel

Datorită capacităţii extinse de producţie şi parteneriatelor încheiate la nivel global, Vestel a ajuns una dintre companiile cheie ale industriilor vizate, având o cotă de piaţă semnificativă.

Echipamentele Vestel vin în completarea unui portofoliu complex de produse și soluții al ELKO Romania. Oferta de distribuţie cuprinde soluţii de digital signage, display-uri profesionale, hotel TV-uri, ecrane interactive pentru săli de conferinţe şi mediu educaţional şi sisteme LED de iluminare.

Unul dintre cele mai reprezentative produse ale companiei este display-ul Vestel VW55X701. Cu o diagonală de 55” şi o grosime de doar 1,8 mm, ecranul dedicat videowall-urilor este unul dintre cele subţiri de pe piaţă, permiţând integratorilor să îl monteze foarte aproape de perete. Rezoluţia ecranului este Full-HD, panel-ul folosit fiind unul de 10 biţi. Astfel, produsul are un gamut extins, fiind capabil să afişeze 1.024 de nuanţe de culoare, sau 1 miliard de combinaţii de culori.

VW55X701 poate fi montat atât landscape, cât şi portret şi se bazează pe tehnologia Pixel Shifting pentru a permite posibilitatea de a afişa imagini statice fără a compromite panelul. Durata medie de viaţă este de 50.000 de ore.

Despre Vestel

Grupul Vestel este format din 24 de companii care activează în domeniul producției, dezvoltării de software, tehnologiei, marketingului și distribuției în domeniul electronicelor de larg consum, aparate de uz casnic, tehnologii mobile, iluminat cu LED și industria apărării. Vestel exportă produsele sale în 149 de țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *