free download 78 travel guides written by experts

Elite Business Women: Internaţionalizarea afacerilor

In premieră, EBW este prima comunitate de business care vine cu un tool modern de networking sub forma unei aplicații pentru telefonul mobil

Elite Business Women (https://elitewomen.org), compania femeilor antreprenor din România invită oamenii de afacerisă participe o întrunire de afaceri din cadrul evenimentelor marca Elite – Internaţionalizarea afacerilor.

Întâlnirea are rolul de a facilita accesul participantelor la dezvoltare continuă în afaceriși se bazează pe discuții active între invitații Elite și femeile care sunt active în comunitatea profesională.

În condiţiile lumii contemporane,participarea activă la diviziunea internaţională amuncii reprezintă o componentă esenţială aprocesului de dezvoltare a fiecărei ţări.În acest context comerţul exterior, caramură distinctă a economiei naţionale, reprezintăun factor important al creşterii economicedeterminat de internaţionalizarea afacerilor şideterminant pentru procesul de globalizare.

Elite Business Women,  Internationalizarea afacerilor

„Cred în potenţialul IMM urilor românești și mă bucur să văd preocuparea acestora pentru dezvoltare. Sunt de părere că afacerile care rezistă peste ani sunt cele care înteleg nevoia de acumulare de know how de business.Ediţia din 18 iunie 2019 vine cu o abordare pragmatică, realistă și cu un call to action, acela de a oferi antreprenorilor instrumente concrete pentru cresterea afacerilor si de oportunitati de parteneriate.” – Bianca Tudor, fondator & CEO Elite Business Women

„Intr-un context de globalizare, trebuie sa intelegem mecanismele si atu-urile care sunt necesare pentru a iesi pe piete externe. Aceasta in conditiile in care top 100 exportatori include in 2017 mai putine companii antreprenoriale romanesti, doar doua. Ne propunem sa ii intrebam pe marii actori din industrii diverse care sunt etapele cheie in dezvoltare, ce esecuri au depasit, ce decizii grele au luat, pentru ca antreprenorii mici si mijlocii sa gaseasca motivatie si bune practici” – spune Ioana Arsenie, Trusted Advisor si Ambasador Elite Business Women Bucuresti.

Evenimentul va avea loc în data de 18 iunie2019, începând cu ora 09.30 la Commons, Piața Unirii, București. Înscrierile se realizează online: https://elitewomen.org/ebc-bucuresti/.

Speakerii evenimentului InternaţionalizareaAfacerilordin cadrul Elite Business Club București:
↗️Cristina Timis – Presedinte Clinica Eliade
↗️Felix Patrascanu – Managing Partner Fan Courier
↗️Mihai Raneti – Fondator & CEO al Cyberswarm, Inc.
↗️Mircea Varga – Chief Financial Officer (CFO) al Ţiriac Holdings.

Panelul principal va fi completat de interventia Avocat Loredana Costina, System Innovation Romania – roboti software si Patria Bank – solutii pentru IMM.

In premieră, EBW este prima comunitate de business care vine cu un tool modern de networking sub forma unei aplicații pentru telefonul mobil – Aplicatia SOCIAL CLUB, care le da posibilitatea participantilor de a vizualiza comod si rapid profilurile tuturor participantilor la evenimentul EBC Bucuresti, pot trimite si primi invitatii de conectare si intra in contact unii cu altii, pentru a se cunoaste in mod direct si a identifica noi oportunitati.

Partenerii evenimentului: ANSWEAR.ro, Atelierele Delta, Avocat Alina Alexe, Trusted Advisor Strategy & Finance, System Innovation Romania, Patria Bank, Estetiq Solutions, A_BEST, Argus Audit, Clas, School International, Casa de Flori, Bistro Dorobanti, Tucano Coffee AFI Cotroceni, CCIFER, NRCC, A7TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *