celula de arta octombrie

Elevatoare auto profesionale pentru adevaratii mesteri

Mecanica auto este o meserie la care multi romani tineri aspira, deoarece pasiunea pentru masini deseori este mai importanta decat orice altceva. Este frumos sa iti poti repara propria masina sau sa poti oferi servicii impecabile de mecanica in cazul in care detii un service auto. In orice caz, este indicat sa ai un elevator auto, deoarece aceasta mașinărie ridica de la sol autoturismele pentru a efectua reparatii, schimburi de piese si multe altele.

Pentru ca sunt foarte puternice, cele mai populare elevatoare auto din intreaga lume sunt elevatoarele electrohidraulice care functioneaza pe baza principiului lui Pascal, mecanica fluidelor. Conform marelui om de stiinta, in momentul in care se exercita presiune asupra unui corp lichid inchis ermetic intr-un container, aceasta presiune se transmite intregului corp fara ca volumul lui sa se modifice. Astfel, daca peretii containerului nu sunt elastici ca sa se poata deforma, toata presiunea se va concentra pe un punct liber daca acesta exista.

elevator auto

Un elevator auto este prevazut cu cate un piston de actionare si unul executant. Dimensiunea pistonului de actionare este mai mica in comparatie cu dimensiunea pistonului executant. Din acest motiv, presiunea exercitata la nivelul pistonului de actionare se amplifica pana ajunge la pistonul executant si astfel este posibila ridicarea unui obiect cu o masa foarte mare ca, de exemplu, un autoturism.

Elevatoarele auto contin o multime de componente electronice si mecanice, precum si mecanisme de siguranta care asigura operarea utilajului evitandu-se riscul de accident. In ceea ce priveste piesele electronice, fiecare elevator este diferit, unele utilaje foarte moderne fiind prevazute chiar si cu panouri de comanda, ca niste calculatoare, utilizate pentru punerea in functiune a elevatorului. Astfel de piese asigura o manipulare facila a sistemului si un mod de lucru mult mai confortabil.

masina elevator

Exista si elevatoare dotate cu ventile, niste piese speciale care au rolul de inchidere a supapelor, integrate in sistem pentru a regla presiunea si a imbunatati siguranta dispozitivului. De asemenea, elevatoarele mai performante sunt dotate si cu sisteme de securitate automate care se blocheaza fara actiune umana in cazul in care are loc o defectiune la nivelul utilajului. Investes-te in echipamente vulcanizare si elevatoare auto pentru un service ca la carte! Pentru a gasi rezultate avantajoase pentur elevatoare auto, clientii pot cauta cuvantul hebebühne, care in limba germana inseamana elevator auto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *