free download 78 travel guides written by experts

Elefant.ro și Revolut – parteneriat pentru încurajarea cumpărăturilor online

Elefant.ro a încheiat un parteneriat cu Revolut, fintech-ul britanic cu peste 900.000 de utilizatori în România cu obiectivul de a încuraja cumpărăturile online, lansând și o primă campanie în perioada premergătoare Crăciunului.

Astfel, utilizatorii Revolut vor avea parte de oferte și reduceri speciale pe elefant.ro, în perioada 2-31 decembrie 2019. Beneficiile oferite sunt vizibile în aplicația Revolut de pe telefon.

De asemenea, în aceeași perioadă, clienții elefant.ro care își fac cont Revolut vor primi 50 lei bonus, aceasta fiind cea mai bună ofertă la care au acces acum noii utilizatori ai serviciului financiar.

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții Elefant trebuie să acceseze secțiunea Premium din contul lor de client Elefant, iar acolo găsesc toate detaliile necesare.

elefant.ro logo

“Revolut furnizează unul dintre cele mai populare servicii financiare din România care a ajuns la aproape un milion de utilizatori. Elefant.ro, cu aproximativ 2 milioane de clienți, este unul dintre cele mai mari magazine online din România.

Revolut logo

Asocierea este firească și mai mult decât binevenită pentru clienții ambelor platforme. Ne dorim ca acest parteneriat să se extindă în viitor și să revenim către consumatorii români cu campanii și servicii care să îi încurajeze să caute și să cumpere online toate produsele de care au nevoie“, explică Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *