free download 78 travel guides written by experts

elefant.ro lansează un nou concept de retail în punctele sale de livrare: Elefant Beauty

elefant.ro redesenează strategia pentru punctele sale de livrare. Astfel, începând din acest an, o parte dintre spațiile utilizate până în prezent doar pentru livrarea comenzilor online, vor avea și spații dedicate unui nou concept de retail: Elefant Beauty.

În zonele Elefant Beauty, clienții vor avea acces la o gamă foarte mare de produse de înfrumusețare originale, în special din categoriile parfumuri și cosmetice, de la branduri de renume precum Calvin Klein, Bvlgari, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Lancome și altele. Produsele expuse în zonele Elefant Beauty vor putea fi cumpărate pe loc, cu plata în numerar sau cu card bancar.

“În următoarele luni vom extinde acest concept de retail la mai multe puncte de livrare din București și din țară. Intenția noastră este să ducem acest concept de la intersecția online-ului cu offline-ul în cât mai multe locuri la nivel național, urmând ca, până la final de an, aproximativ 30% dintre toate punctele de interacțiune cu clienții administrate de elefant.ro să înglobeze acest concept”, declară Anca Beloiu, Retail Director la elefant.ro.

Anca Beloiu, Retail Director la elefant.ro
Anca Beloiu, Retail Director la elefant.ro

Conceptul de retail Elefant Beauty a fost deja amenajat în pickup-point-ul din București de la intersecția Șos. Ștefan cel Mare cu Str. Lizeanu. “Ne așteptăm să fie un concept atractiv prin brandurile prezente și diversitatea produselor. Invităm cumpărătorii să intre în lumea Elefant Beauty și să descopere oferta impresionantă de cosmetice și parfumuri”, completează Anca Beloiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *