free download 78 travel guides written by experts

Editura LEDA anunta aparitia romanului

Fiecare pentru sine – „capodopera lui Beryl Bainbridge” Evening Standard

Vaporul de nescufundat, mândria companiei White Star Line! Debordând de lux şi opulenţă, în aprilie 1912, Titanicul a pornit în prima lui călătorie, din Southampton către New York. În Fiecare pentru sine, Morgan, un tânăr american, nepot al bogatului J. Pierpont Morgan, se află la bordul navei, de unde oferă o descriere meticuloasă a ceea ce s-a întâmplat pe parcursul celor patru zile fatidice: petrecerile până în zori ale milionarilor de la clasa întâi, orele lungi şi condiţiile în care erau obligaţi să lucreze mecanicii navei, frica şi spaima care i-au cuprins pe pasageri când au realizat că, într-adevăr, inimaginabilul se întâmplă.

Romanul lui Bainbridge spune mai multe despre acea epocă a cărei deviză era fiecare pentru sine, decât tomurile de istorie socială.

Traducere: Cornelia Marinescu
Preţ: 29.90 lei
256 pagini

Nu rataţi acest roman! – Victoria Glendinning, Daily Telegraph

Un portret corect şi emoţionant al unui sfârşit de epocă – Erica Wagner, The Times

Dame Beryl Margaret Bainbridge, născută în 1934, în Lancashire, Anglia, a fost nominalizată de 5 ori la Booker Prize, a câştigat de 2 ori premiul White Bread Award, precum şi Guardian Fiction Prize şi este considerată a fi una dintre cele mai importante scriitoare britanice.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *