Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ed Sheeran, Steliana Sima, Donna Summer, A-HA și Jennifer Lopez vin la “Te cunosc de undeva!”

Spectacolul transformărilor totale continuă sâmbăta, 6 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o nouă gală plină de surprize, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Astfel, sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”, Alex Vasilache va interpreta un mega hit al trupei norvegiene A-HA, transformat în solistul acesteia, Morten Haket, Sore va cânta muzică populară oltenească precum Steliana Sima și va fi acompaniată de taraful Silvian Voicu, în timp ce Anda Adam îl va imita pe David Bisbal, unul dintre cei mai renumiți interpreți de muzică latino.

tcdu11-ed12_0202
După ce a stat mai bine de o oră și jumătate la machiaj doar pentru tatuajele de pe brațe, “Cuza” va urca pe scenă să cânte “Shape Of You”, unul dintre marile succese internaționale ale acestui an, transformat în roșcovanul britanic Ed Sheeran, în vreme ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor deveni frumoase, talentate și zglobii, ca să interpreteze melodia “Pasadena”, precum olandezele de la Maywood. În acest carusel al transformărilor, Biu Marquetti va deveni Donna Summer, regina disco din anii ‘70-’80, iar Bianca Sârbu va cânta și dansa precum formidabila Jennifer Lopez.

Două dintre cele mai așteptate momente ale serii îi vor avea ca protagoniști pe Ruby și Daniel Max Dragomir, care le vor imita pe colegele lor Anda Adam, respectiv Sore. De altfel, Anda și Sore spun că i-au ajutat pe cei doi cu sfaturi și ponturi pentru ca transformările acestora să se apropie de perfecțiune.

Momentul special al ediției îi va avea, ca de obicei, în prim plan pe Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, care de astă dată vor cânta împreună cu Noni Ene, un alt talentat tânăr muzician.

Care va fi cea mai reușită transformare a celei de-a douăsprezecea gale a show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 6 mai, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *