free download 78 travel guides written by experts

Economiile companiilor IMM sunt in profit la Credit Europe Bank prin gama de depozite Optim IMM

„Noi credem că în această perioadă IMM-urile au nevoie de tot sprijinul nostru şi tocmai de aceea Credit Europe Bank se gândeşte la cât mai multe soluţii pentru a le veni în ajutor. Ştiind că IMM-urile, prin natura activităţilor lor, nu pot să îşi imobilizeze resursele financiare pe termene lungi, am ales să creştem dobânzile la depozitele pe 1 lună în EUR, tocmai pentru a le putea oferi acestora posibilitatea de a-şi spori resursele, fără a fi necesară imobilizarea acestora pe termene lungi.” a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Gama de depozite Optim IMM (Optim IMM şi Optim Plus IMM) oferă posibilitatea clienţilor IMM să beneficieze de modalităţi de economisire suplimentare folosind o serie de maturităţi diverse, având unele dintre cele mai mari dobânzi de pe piaţă. De asemenea, depozitele Optim IMM au dobândă fixă pe toată perioada până la scadenţă, clienţii putând opta pentru prelungirea automată a acestora, cu capitalizare sau plata lunară a dobânzii.

Depozitele Optim IMM şi Optim Plus IMM sunt produsele perfecte pentru toate companiile IMM ce dispun de capital neinvestit şi care nu îşi doresc doar să-şi păstreze banii în siguranţă, ci să îi şi multiplice. Suma minimă de constituire a depozitelor este de 2.000 RON sau 1.000 EUR/USD, depozitele constituindu-se doar în baza documentelor juridice ale firmei. În acest moment depozitele sunt garantate de stat, în limita plafonului de 50.000 de EUR , comunicat de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

 Gama de depozite Optim IMM este disponibilă în toate sucursalele Credit Europe Bank (România) S.A. Informaţii suplimentare referitoare la acestă gamă de produse pot fi obţinute  de la sediul sucursalelor Credit Europe (România) S.A., de pe pagina web  a Băncii: www.crediteurope.ro, sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro şi portalul dedicat femeilor întreprinzător: www.femeiadeafaceri.ro

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 400,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 115 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru – reţea mereu în dezvoltare, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de internet banking.

Bucuresti, 04.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *