free download 78 travel guides written by experts

Echipa Webvertise este incantata sa anunte

site-ul de imobiliare in 6 limbi straine: www.next-accommodation.ro

Astazi s-a lansat prin Webvertise un site complet nou: www.next-accommodation.ro. Site-ul ofera optiunea de a rezerva apartamentele care sunt situate in centrul orasului Bucuresti, si anume in Piata Unirii si Piata Victoriei.
Next accommodation este unul dintre liderii in rezervarile online, pe piata inchirierilor de apartamente din Bucuresti. O trasatura deosebita a site-ului companiei este multi-lingvismul. Site-ul are variante in sase limbi straine: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana si, desigur, romana, care este limba implicita. Apare astfel ca fiind evidenta afirmatia ca site-ul se adreseaza atat persoanelor din Romania cat si turistilor straini. Prin numarul ridicat de limbi straine de pe site, Next accomodation demonstreaza ca acorda o mare importanta clientilor internationali. Limbajul este impecabil, iar calitatea textelor de pe site este deosebita.

Cel mai mare avantaj al unui vizitator al site-ului www.next-accommodation.ro este dat de informatiile conexe pe care acesta le poate parcurge. Astfel, pe site nu sunt informatii exclusiv despre apartamentele oferite, ci vizitatorului i se dau motive pentru a alege intre alte oferte mai intai Romania, iar apoi Bucurestiul. Site-ul ofera astfel o privire globala asupra pietei imobiliarelor din Bucuresti.

Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a promovat intens lista apartamentelor pe site-ul creat. In meniul lateral din partea stanga este prezenta o lista de 8 apartamente. Meniul este vizibil permanent. Pe pagina de intrare a site-ului cele 8 apartamente sunt prezentate pe scurt si sunt insotite de imagini. Paginile detaliate ale fiecarui apartament contin o galerie de imagini cu apartamentul, piesele de mobilier si aparatele electronice. Tot in pagina fiecarui apartament se prezinta preturile aplicate. In fine, orice pagina de acest tip cuprinde serviciile suplimentare oferite, precum si modalitatile de plata.

Iulian DRAGOMIR, director vanzari pentru Webvertise, a observat o legatura intre stilul de lucru al Next accommodation si cel al Webvertise. "Next accommodation face un pas in plus pentru a se asigura ca nivelul calitatii este ridicat. Apartamentele furnizate de Next accommodation ridica standardul de excelenta. Am considerat ca Webvertise poate ajuta o companie ca Next accommodation sa isi urmeze propriile valori. Este fascinant sa furnizezi servicii unei companii care la randul ei furnizeaza servicii de calitate ridicata. Pot mentiona si ca principalul scop al Next accommodation este sa ofere cel mai bun raport calitate-pret. Ca om de vanzari, pot afirma ca Webvertise duce o politica similara." a declarat Iulian DRAGOMIR.

Bucuresti, 06.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *