free download 78 travel guides written by experts

ECCO dă startul reducerilor „negre” la mijlocul lunii noiembrie

Brandul danez de încălțăminte și accesorii din piele ECCO organizează pentru cel de al cincelea an consecutiv “Black Friday” în România.

Cu un portofoliu larg de produse şi o istorie atractivă de reduceri “negre”, ECCO dă startul campaniei promoţionale de Black Friday vineri, 17 noiembrie 2017, odată cu cea mai mare parte a retailerilor din ţară.

Black Friday ECCO

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor cizme noi sau a celor mai moderni sneakerşi, Black Friday este momentul potrivit pentru a profita de prețuri prietenoase şi de a investi în articole de calitate. Iar la ECCO, unul dintre cele mai atractive lucruri în ceea ce privește oferta este că au reduceri pentru întreaga familie, reducerile fiind valabile la încălţămintea și accesoriile pentru femei, bărbaţi şi copii.

Reducerile de Black Friday încep pe data de 17 noiembrie 2017 şi vor continua şi în weekendul 18-19 noiembrie 2017, în toate cele 24 de magazine ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Galaţi şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *