Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dupa ce ne-a facut sa fredonam piesele sale de luni pana luni, ANDI lanseaza “Anii ce-o sa vina”

ANDI, artistul, producatorul si compozitorul de la studio-ul DeMoga, se poate mandri cu creatii ce trezesc emotii si transmit energie ascultatorilor, iar noul single promite sa respecte aceeasi “reteta”.

Dupa succesul inregistrat cu “Fluturi” si “Luni”, artistul lanseaza astazi “Anii ce-o sa vina”, o declaratie de dragoste “despre mine, despre tine, despre fiecare dintre noi”- ANDI

Tanarul are o frumoasa poveste de dragoste cu muzica, inca din copilarie fiind incurajat de familie si prieteni sa isi urmeze aceasta pasiune. ANDI s-a alaturat echipei de la DeMoga Music, unde a devenit responsabil pentru numeroase hit-uri si colaborari cu artisti de renume din Romania.

Daca “Luni” spunea o poveste de dragoste in care zilele se succed intr-un fel aparte, “Anii ce-o sa vina” vorbeste despre dorinta de a-ti petrece restul vietii cu o singura persoana.

andi_anii-ce-o-sa-vina
“«Anii ce-o sa vina» este despre dragoste si ura, pasiune si indiferenta, suisuri & coborasuri. Cu totii trecem printr-o avalansa de stari atunci cand suntem implicati 100% intr-o relatie. Piesa este despre tot ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit, despre o proiectare a unei relatii ideale, despre timpul care, pe masura ce trece, ne face mai puternici, mai uniti si mai fericiti.” – ANDI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *