Duminică, 7 iunie, de la 20:00, DIVA difuzează episodul cu numărul 100 al serialului CAMERA DE GARDĂ

Echipa de la Camera de gardă vine la DIVA, duminică, 7 iunie, de la 20:00, cu episodul cu numărul 100!

Parte a sezonului 5, episodul aniversar din Camera de gardă, prezintă deasemenea acțiunea de zi cu zi de la cel mai nou și modern spital de urgență și viața curajoșilor medici, asistente și personal auxiliar care fac minuni pentru pacienții lor.

Telespectatorii sunt invitați să ia parte la o nuntă! După ce s-au cunoscut la ședințele de chimioterapie, Maggie Lockwood (Marlyne Barrett) și Ben Campbell (Charles Malik Whitfield) se vor căsători în episodul de duminică. Evenimentul este gândit astfel încât să aducă majoritatea personajelor împreună.

Chiar dacă ceremonia este concepută ca un moment vesel și plin de speranță, ca la orice nuntă, lucrurile nu merg tocmai cum au fost plănuite.

DIVA - Camera de grada, ep 100

Pe lângă fericitul eveniment, aflăm că April are probleme în urma tratamentului de fertilizare și publicul o va cunoaște pe fosta soție a doctorului Daniel Charles, Susan (interpretată de actrița de pe Broadway, Jill Abramovitz). Deasemenea, Dr. Natalie Manning (Torrey DeVitto) și Dr. Charles (Oliver Platt) ajută un copil de 4 ani, care pare că nu este străin de tratamentele de la camera de gardă.

Un episod ce va pune relațiile la încercare și va dezvălui secerete incomode vine la DIVA, în premieră în România, duminică, 7 iunie, de la 20:00. Camera de gardă, sezonul 5, episodul 17, sau episodul 100 al seriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *