Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Duete si melodii in premiera

la Premiile Muzicale MTV România 2006!

Premiile Muzicale MTV România de anul acesta au pregătit alături de concertul de 40 de minute al trupei Sugababes, de recitalurile Pachanga şi Uniting Nations o mulţime de surprize, majoritatea fiind dezvăluite abia în cadrul galei, ce va avea loc pe data de 3 iunie la Cluj.

Nici ediţia din acest an a celui mai important eveniment muzical românesc nu va fi lipsită de melodii în premieră şi duete speciale. Anul acesta, Viorica şi Ioniţă de la Clejani vor cânta în duet cu Blondy, elveţianul de origine română Keo, născut pe plaiuri mioritice şi crescut la Geneva care s-a întors în România toamna trecută pentru a ne înnebuni pe toţi cu piesa “Azi vii, mâine pleci” va cânta alături de controversatul Puya. Alte două mari talente româneşti care vor cânta în duet pe scena sălii sporturilor din Cluj la Gala MTV sunt Loredana şi Ştefan Banică Jr., artişti pe care i-am mai întâlnit în această formulă, dar care nu contenesc să ne surprindă, duetul de la Cluj promiţând să fie unul cu totul aparte.  

Interesul publicului în ceea ce priveşte premiile de anul acesta a fost mult mai ridicat comparativ cu anii precedenţi, până în momentul de faţă înregistrându-se un număr de peste 10 000 de oameni ce au votat online nominalizaţii.

Bucuresti, 22.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *