Shadow

DPAP estimează vânzări de 7 milioane de euro pentru 2017, în creștere cu 40% față de 2016

DPAP (Department of Procurement and Acquisition Platform), unul dintre cei mai relevanți jucători în domeniul consumabilelor pentru firme (produse de birotică, papetărie, electro-IT, produse de curățenie, precum și alte produse necesare pentru buna funcționare a oricărei organizații), își propune să crească cifra de afaceri pentru anul 2017 cu peste 40% față de anul precedent. Pentru a realiza acest lucru, a plănuit îmbunătățirea calității serviciilor în ceea ce privește furnizarea de produse precum laptopuri, echipamente de print, soluții pentru prezentările business sau produse de curățenie și echipamente de protecția muncii.

Până în prezent, cele mai căutate categorii de produse au fost hârtia de copiator, tonerele și cartușele, dar și produsele pentru arhivare, cum ar fi bibliorafturile sau produsele conexe acestora.

dpap-logo
Prin activitatea sa, DPAP se adresează în mod special microîntreprinderilor cu până la 10 angajați, companiilor mici care au până la 50 de angajați și companiilor mijlocii cu până la 250 de angajați. Dintre acestea, cele mai importante sunt microîntreprinderile și companiile mici. Astfel, pentru acestea DPAP este una dintre cele mai bune soluții, mai ales dacă vor să aibă control total asupra costurilor consumabilelor.

„Dincolo de produsele pe care le oferim, DPAP mai oferă un mare avantaj: extra timp. Pentru plasarea unei comenzi, timpul alocat este, în medie, de trei minute. Mai mult, clienții noștri au economisit cu până la 30% față de ceea ce plăteau înainte, iar 99% din aceștia au găsit tot ce au avut nevoie în platformă. Nu în ultimul rând, aș vrea să mai menționez și că 97% din clienții DPAP sunt extrem de satisfăcuți de serviciilor noastre. În prezent, avem un portofoliu cu peste 37.000 de nume (la nivel național) și ei sunt cei asupra cărora ne concentrăm pentru a livra la cel mai înalt nivel”, a declarat Dan Popa, general manager DPAP.

Despre DPAP

DPAP este o companie care oferă o gamă extinsă de soluții complete pentru birou: produse de birotică și papetărie, produse de IT&C și consumabile, rechizite școlare, produse administrative și de protocol, mobilier, produse Horeca. Este prezentă pe piața din România din 1998. Scopul DPAP este de a îmbunătăți procesul de achiziție al companiilor autohtone, prin intermediul platformei corporate, de a integra, ca furnizor, toate soluțiile și produsele de care are nevoie o companie. De asemenea, dispune de o capacitate de livrare de peste 500 de comenzi pe zi.

Pentru detalii, poate fi accesat site-ul DPAP, pagina de Facebook, contul de LinkedIn și canalul de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *