metalshow

Donam timp! X3 Studios lanseaza Proiect 1000

studioul de creaţie X3 Studios lansează Proiect 1000 prin care donează 1000 de ore de design pentru proiecte de comunicare educativă, socială, culturală & start-up.

Proiect 1000 se adresează atât organizaţiilor non-guvernamentale cât şi celor culturale, educative şi sociale şi este o iniţiativă a studioului de creaţie X3 Studios, în cadrul căruia se donează 1000 de ore de design cu o valoare de aproximativ 50,000 de euro. De asemenea, Proiect 1000 se vrea un sprijin şi pentru afacerile şi proiectele start-up. Serviciile de design oferite prin intermediul acestui proiect constau în: design pentru materialele de identitate (logo şi logotip, cărţi de vizită, coli cu antet şi plicuri de corespondenţă, mapă de lucru şi broşură de prezentare), materialele colaterale (broşuri, cataloage etc.) şi design de site.

Valoarea donaţiei va fi de 100% pentru proiectele ce ţin de comunicarea culturală, educativă şi socială, şi de până la 75% pentru proiectele start-up.

Ştefan Szakal, CEO&Creative Director la X3 Studios: “Proiect 1000 înseamnă pentru X3 Studios nu numai o donaţie de timp, dar şi o investiţie, o atitudine, un început. Proiect 1000 s-a născut din dorinţa de a schimba ceva în jurul nostru. Nu trăim cu iluzia că în 1000 de ore vom schimba lumea, dar sperăm ca această iniţiativă să fie doar un început. Sperăm să fie şi alţii care să îşi asume o astfel de investiţie, să înţeleagă că până la urmă suntem toţi în aceeaşi barcă şi că împreună putem reuşi cu adevărat să schimbăm ceva. “

Proiectul are ca scop ridicarea nivelului calitativ de comunicare vizuală şi creşterea competitivităţii firmelor româneşti prin adoptarea soluţiilor de design competente şi creative.

www.proiect1000.org este platforma on-line care susţine întregul proiect. Persoanele interesate se pot înscrie accesând site-ul sau solicitând un formular de înscriere la adresa de e-mail info@proiect1000.org.

Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *