metalshow

DJ-ul Radio 21 Escu: “nu trebuie sa ne batem joc de natura pentru a avea un Craciun frumos”

DJ-ul Radio 21 Escu este cunoscut de ascultători ca fiind un om cu dement, dar cu principii. Anul aceasta, ajutat de colegul lui Andrei, Escu a demarat o campanie împotriva brazilor „morţi” care se vând an de an în pieţe.
 
„Mi-am propus să încerc să schimb ceva în mentalitatea noastră. Nu trebuie să ne batem joc de natură pentru a avea un Crăciun frumos. Putem să alegem brazii artificiali, cei în ghiveci sau…cum am făcut noi, bradul hand-made”, a explicat Escu.
Noapte de noapte, după ora 22.00, în emisiunea „Driftul de noapte”, Escu şi Andrei adună de la fiecare ascultător în parte o nouă idee pentru a avea parte, în ajunul Crăciunul, de cel mai fain brad hand-made creat vreodată într-un studio de radio.

Cel mai original brad din România a fost creat chiar pe un perete din Radio 21 şi este decorat, după dorinţele românilor, cu mici, o manşă de avion, un şef atârnat de o creangă, o pereche de chiloţei roşii, o floare pentru Escu, mămăligă, şosetele lui Popescu după antrenament, un borcan de muştar, gagica bună rău din videoclipul lui Dan Bălan, cozonac şi vin, un rât de porc, card, dop de şampanie, ştiulete, bomboane bătute-n cuie, vaccin anti A-H1N1, tichete de masă, caltaboş şi cătuşe cu blăniţă roz.
Escu şi Andrei aşteaptă în continuare ideile ascultătorilor Radio 21 pentru cel mai dement brad hand-made, o iniţiativă anti brazi morţi. Mai multe poze cu bradul în toată splendoarea lor pot fi găsite pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *