free download 78 travel guides written by experts

Distantele catre persoanele dragi nu se masoara in kilometri, afla din noul single de la Florian Rus care este “Cel mai lung drum”

Distantele pana la persoanele iubite nu se masoara in kilometri, ci in durata drumului pana la ei. Acesta este mesajul celei de-a doua piese lansate de catre Florian Rus.

Tanarul artist si-a asternut pe foaie experienta traita la inceputul aventurii sale in muzica, cand facea primii pasi in studioul DeMoga.

Muzica a fost prima dragoste a interpretului, conexiunea fiind evidenta inca de la primele concerte sustinute pentru vecinii si familia, care l-au incurajat sa-si urmeze visul. Astfel, dupa cativa ani si o participare la Vocea Romaniei, Florian se bucura de increderea lui Marius Moga si a casei de productie Roton Music, si isi vede visul transformandu-se in realitate, astazi lansand al doilea single.


“Cel mai lung drum” povesteste despre nerabdarea caracteristica persoanelor care se grabesc sa ajunga acasa, acolo unde sunt inconjurati de dragoste.

“In primul meu an in Bucuresti, noptile mai ales, ma simteam foarte mic in ditamai orasul. Prietenii, iubita, familia erau acasa in Targu Mures si intr-una din noptile fara somn mi-a fost atat de dor incat mi-am aruncat ce-am nimerit intr-un rucsac, m-am urcat in masina si am pornit la drum.

Ploua si intr-o parcare am inregistrat sunetul stergatoarelor ce au devenit ulterior ritmul piesei. Am scris prima varianta de text acolo in parcare. Mi-era atat de dor si eram atat de nerabdator incat drumul pe care il facusem de sute de ori imi parea mult mai lung, nesfarsit. Asa s-a nascut .” povesteste Florian despre cea mai personala piesa a sa.

Catre cine strabati tu cel mai lung drum?

Music & Lyrics: Florian Rus, Alex Parker, Madalin Rosioru. Published by Roton Music Publishing, DeMoga Music Publishing. (C) & (P) 2017 ROTON MUSIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *