free download 78 travel guides written by experts

Din 27 noiembrie până pe 3 decembrie, o săptămână-spectacol la Antena 1

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 24 de ani

Din 27 noiembrie, la Antena 1 se derulează o săptămână specială, șapte seri de supershow-uri, cu emoție, spectacol şi trăiri intense, alături de cea mai mare familie de vedete. De 24 de ani, Antena 1 e mereu aproape de telespectatorii săi, iar anul acesta sărbătoarea nu ține o zi, ci șapte. „Pe 29 noiembrie, ziua noastră e şi a ta. Suntem noi, mereu cu tine, la Antena 1!”, aceasta este deviza sub care postul tv le va oferi telespectatorilor ediţii speciale ale emisiunilor sale.

Astfel, încă din prima zi a săptămânii, telespectorii vor trăi intens emoţiile unei lupte de tipul totul sau nimic, alături de cei zece concurenţi ajunşi până în semifinala super show-ului „Chefi la cuţite”, care va fi difuzată luni, de la 20:00, la Antena 1. Dacă până în acest moment, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câștigat pe rând câte un sezon, acum fiecare este hotărât să-și ascută cuțitele pentru a spulbera competiția și a restabili clasamentul, iar marea bătălie se va da chiar în marea finală a acestui sezon, difuzată marţi, de la 20:00, la Antena 1. Farfurii spectaculoase, multă strălucire, invitaţi de seamă, emoţie şi bucurie fără margini sunt doar câteva dintre ingredientele unui adevărat spectacol gastronomic pus în scenă în marea finală a show-ului de la Antena 1.

Antena 1 29 noimebrie

Ziua de 29 noiembrie, când Antena 1 împlinește 24 de ani de la lansare, începe cu o ediție specială a Observatorului matinal, difuzat începând cu ora 06.00. Oliviei Păunescu şi lui Valentin Butnaru li se vor alătura încă de la primele ore ale dimineţii colegii lor din weekend, Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici, într-o ediţie specială în care românii sunt invitaţi să facă parte din marea familie a Observatorului şi să îşi vadă prezentatorii preferaţi altfel decât în fiecare zi, de-a lungul fiecărei ediţii a Observatorului din această zi. Pentru că dincolo de ştiri sunt mereu oamenii, de ziua aniversării Antenei 1, telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum arată o zi din viaţa prezentatorilor Observatorului, dincolo de pupitrul ştirilor.

Ziua de sărbătoare va continua cu o ediţie specială a emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani”, începând cu ora 08.00. Lui Răzvan, Dani, Amaliei, Flaviei, lui Cătălin şi lui Vlăduţ, care de aproape 10 ani spun “bună dimineaţa” la Antena 1, li se vor alătura îndrăgitul Horia Brenciu, Lidia Buble, Iuliana Pepene şi Mihai Jurcă, Alina Eremia şi Feli într-o ediţie de sărbătoare a matinalului, în care vor răsuna muzica şi voia bună.

Petrecerea va continua în platoul emisiunii “Prietenii de la 11”, când Dianei Munteanu şi lui Florin Ristei li se vor alătura Diana Matei şi taraful Cleante, Pepe, Cosmin Seleşi, Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, Diana Rotaru şi Anca Lungu care va pregăti şi un preparat de sărbătoare în platoul emisiunii.

Sub sloganul mereu cu tine, pe scena marilor emoţii, de ziua Antenei 1, Mirela Vaida aduce în casele românilor, începând cu ora 14:00, în cadrul ediţiei speciale “Mereu împreună”, unele dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, în ipostaze cum nu au mai fost văzute vreodată, în cadrul celei mai mari sărbători de familie. “De ziua Antenei 1, vom veni în casele românilor cu poveşti speciale din vieţile vedetelor. Aceştia îi vor putea urmări pe Andreea Berecleanu şi fiul său, Petru, într-un interviu de excepţie, pe Octavia Geamănu şi micuţul Andrei, care de curând a împlinit un anişor, dar şi pe Pepe şi prinţesele sale, Rosa şi Maria. Poveştile de familie vor continua cu Anda Adam, care vine alături de soţul său, Sorin, dar şi de fiica lor, Evelin, Nicolai Tand şi cei doi copii ai săi, Ilona şi Iancu, precum şi cu marea familie “Te cunosc de undeva!”, Ozana, Andreea, Aurelian şi Andrei. Muzica nu putea lipsi la o ediţie de sărbătoare, aşa că vom avea şi mini-recitaluri Anda Adam, Andreea Bălan, Pepe şi Temişan, iar chefii, Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu ne-au pregătit o super-surpriză!”, a declarat Mirela Vaida.

Programul special de ziua Antenei 1 va continua cu o ediţie specială a emisiunii „Acces Direct”, în care Mirelei Vaida i se va alătura îndrăgita prezentatoare Simona Gherghe. „Sunt bucuroasă să fiu alături de Antena 1 şi telespectatorii noştri într-o zi atât de specială pentru staţie!”, a declarat aceasta. Ce surprize le-au pregătit îndrăgitele prezentatoare, telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială „Acces Direct”, începând cu ora 17:00, la Antena 1.

După ediţia specială a Observatorului orei 19 şi “The Wall – Marele Zid”, telespectatorii se vor putea bucura de o seară magică, în familie, cu “Cenuşareasa”, o producţie 2015, regizată de Kenneth Branagh, după un scenariu scris de Chris Weitz, ce va fi difuzată de la ora 21:15, la Antena 1, în vreme ce petrecerea va continua în platoul „Xtra Night Show”, alături de Dan Capatos, Cătălin Bordea, Anisia Gafton şi Silviu Andrei, începând cu ora 23:15.

Pe 30 noiembrie, de la ora 21:15, sărbătoarea continuă la Antena 1, cu o ediţie specială a emisiunii „Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, care premiază intuiția cu sume importante de bani, la Antena 1, în care vor concura trei mari campioni, Marian Dragulescu, Catalin Morosanu si Florin Raducioiu. Aceştia vor încerca să câştige cât mai mulţi bani pentru un lot de gimnastică. Jackpotul la această editie specială este de 30.000 de euro.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, telespectatorii vor putea urmări live, ca în fiecare an, parada militară, într-o ediţie specială a Observatorului, difuzată de la 10.30- la 12.30, la Antena 1. În platoul emisiunii, alături de Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru telespectatorii îi vor putea urmări pe Horia Brenciu şi Maria Buză, dar şi pe Nea Mărin şi fiica sa, Larisa, în vreme ce Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici vor avea transmisiuni live de la paradă.

Seara, de la 21:15, la “X Factor”, după ce Ștefan Bănică și Delia și-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al șaptelea sezon ”X Factor”, e rândul grupei de peste 24 de ani a lui Horia Brenciu să trăiască emoții intense. Se anunţă, aşadar, o seară de vineri spectaculoasă, cu show-uri atent pregătite, în care se va face încă un pas către galele live ale show-ului. Cine merge mai departe în Galele LIVE și pe cine mizează mentorul Horia Brenciu, rămâne de văzut vineri, 1 decembrie, de la 21.15.

Pe 2 decembrie, începând cu ora 20.00, magia transformărilor continua la “Te cunosc de undeva!”, într-o nouă ediţie jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan şi prezentată de Alina Puscas si Cosmin Selesi. În deschiderea show-ului, Pepe, invitatul special al acestui sezon, şi CRBL vor aduce pe scena de la Te cunosc de undeva! un recent hit romanesc, “Cine stă la masa mea”, transformati în Stefan Bănică jr şi Cabron. Ce surpriză va avea Pepe din partea lui CRBL, la finalul acestui moment, telespectatorii Antenei 1 vor veda sâmbătă seara.

Tot specială va fi și ediția „iUmor”, difuzată duminică, 3 decembrie. Începând cu ora 20.45, telespectatorii Antena 1 vor putea viziona un top al celor mai neașteptate momente internaţionale, din toate cele patru sezoane cu care s-au prezentat concurenții la “iUmor” până acum. După vizionarea lor se va putea trage o singură concluzie: umorul și imaginația concurenţilor sunt infinite și inepuizabile. Cum văd acum jurații momentele respective, ce-au gândit atunci despre protagoniștii acelor numere și cu ce urmări s-au lăsat unele momente, telespectatorii vor putea afla chiar de la Delia, Cheloo și Bendeac, duminică, 3 decembrie, într-o ediție specială iUmor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *