Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Diageo și PP Distributors România au lansat Pocket Scotch: whisky de buzunar, gata să te însoțească oriunde

Diageo și PP Distributors au lansat în România varianta Pocket Scotch pentru 4 dintre cele mai cunoscute branduri de whisky: J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label. Un ambalaj portabil, inovator, ce încape în buzunar, care adresează noi consumatori în categoria de whisky și creează noi ocazii de consum – întâlniri cu prietenii, festivaluri, picnicuri.

Noua inovație a producătorilor de scotch whisky nr. 1 la nivel mondial (conform IWSR 2018) oferă ocazia fanilor acestuia să se bucure de băutura preferată în cele mai spontane momente. J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label Pocket Scotch 20 cl. sunt disponibile, din această toamnă, atât în marile lanțuri de magazine, cât și în comerțul de proximitate.

„Căutăm permanent să fim pionierii ideilor alternative și depășim limitele a ceea ce credem că este posibil în whisky. Pocket Scotch este o inovație care le oferă fanilor de whisky ocazia să împartă băutura preferată cu prietenii și să se bucure de ea în diferite momente, să exploreze noi ocazii de consum și experiențe”, a declarat John Williams, Johnnie Walker Global Brand Director.

„Scotch-ul a fost întotdeauna despre sharing, iar Pocket Scotch face acest lucru mai ușor ca niciodată. Whisky-ul a depășit demult granițele Scoției, iar noua inovație – Pocket Scotch – oferă oamenilor care iubesc cele mai spontane momente ale vieții un nou mod de a împărți cu cei dragi whisky-ul nostru multi-premiat, oriunde i-ar duce aventura”, a declarat Mihai Chiriacescu, CEE Group Brand Manager în cadrul PP Distributors.

Mihai Chiriacescu
Mihai Chiriacescu

J&B Rare Scotch este whisky-ul nr. 1 în România (în categoria de Whisky Scotch Standard, conform celor mai recente studii Nielsen). J&B Rare este unul dintre cele mai versatile whisky-uri din lume fiind alegerea perfectă pentru cocktailuri. Gustul său echilibrat și plăcut vine din îmbinarea perfectă a 42 de tipuri de whisky atent selecționate, putând fi savurat într-o multitudine de combinații. Noua variantă Pocket Scotch întărește caracterul social al J&B.

Singleton este un single malt din Speyside, perfect echilibrat, bogat, cu o textură catifelată, potrivit pentru cei care preferă whisky-uri aromate. Potrivit atât pentru a fi savurat cu prietenii la un party acasă, cât și în cadrul ieșirilor în oraș, la restaurant. Delicatețea single malt-ului, cu o vechime de 12 ani, se datorează în parte calităților rar întâlnite ale apei utilizate și astăzi în procesul de distilare. Primul val de arome este compus din note de lemn și alune, urmate de fructe abundente (măr copt, curmale uscate și parfum de lemn dulce). Singleton cucerește prin dulceața moderată și aluziile de coacăze negre, zahăr brun și cafea espresso și un postgust mediu spre lung, cu nuanțe târzii de alune.

Pocket Scotch

Cel mai vândut blended Scotch din lume, Johnnie Walker Red Label este un amestec consistent și robust de până la 35 dintre cele mai bune varietăți de whisky. Are un gust bogat, abundent, dulce și afumat, aroma este de fum și mirodenii dulci, cu o notă de vanilie, iar culoarea este aurie cu tente de roșu.

Johnnie Walker Black Label este un sortiment legendar, recunoscut ca etalon pentru alte blenduri de lux. În compoziţia blendului intră doar sortimente de whisky învechite minimum 12 ani, ce provin din cele patru colţuri ale Scoţiei. Împletind aromele specifice celor patru zone, blendul reuşeşte să contureze un profil aromatic extrem de expresiv şi de echilibrat. Deşi este un blend tânăr, Johnnie Walker Black Label are o personalitate complexă şi un caracter profund. Sortimentul poate fi savurat cu orice ocazie simplu, cu un strop de apă sau ca bază pentru cocktailuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *