free download 78 travel guides written by experts

Device-urile perfecte pentru confortul locuintei tale

Gadget-urile pentru casa sunt in ziua de azi la mare cautare iar spre norocul nostru preturile au devenit foarte accesibile datorita evolutiei tehnologiei.

De la camere video pana la prize inteligente telecomenzi si hub-uri intrerupatoare sau diferiti senzori, exista tot felul de solutii de acest gen care ne ajuta sa ne putem asigura tot confortul de care avem nevoie si pe care il dorim in propria locuinta si nu numai. Toate acestea sunt perfecte atat pentru propriile locuinte cat si pentru spatiile de la job de exemplu.

Probabil cel mai bun exemplu de astfel de gadget-uri este reprezentat de intrerupatoare tactile.

intrerupator wireless tactil

Unul dintre cele mai mari plusuri ale acestor intrerupatoare tactile, este cel al design-ului simplist dar foarte modern fiind perfecte pentru cei care isi doresc o amenajare interioara moderna fara a incarca vizual spatiile.

De asemenea un intrerupator tactil poate fi montat oriunde in locul unui intrerupator clasic, deoarece principiul de montare este identic, astfel ca daca va doriti o schimbare care sa ofere locuintei dumneavoastra un plus de stil si eleganta, nu ramane decat sa il demontati pe cel vechi iar intrerupatorul tactil va intra perfect in doza celui vechi, atata timp cat sunt montate in doza rotunda de tip incastrat cu suruburi laterale.

Foarte multe incidente neplacute anual cand exista scurgeri de gaze iar oamenii din reflex apasa pe intrerupator pentru a aprinde lumina, moment in care scanteia produsa va aprinde gazul. In cazul intrerupatoarelor smart tactile, acest lucru nu se va mai intampla, deaorece totul este digitalizat deci numai exista acel mecanism din interior care da scanteia la contact in momenul aprinderii. Intrerupatorul este programat sa blocheze sau sa dea drumul la curent fara a mai fi nevoie de un mecanism fizic.

Xsmart.ro este magazinul online de unde va puteti achizitiona astfel de intrerupatoare tactile, atat simple, cat si cu touch triplu plus WiFi sau intrerupator tactil wireless cu variator. Ca pret acestea sunt cuprinse intre 49 si 99 de lei, raportul pret/calitate fiind imbatabil.

Durata de viata a intrerupatoarelor tactile comercialziate de cei de la Xsmart este de aproximativ 100000 de atingeri iar in cazul celor wireless, acestea pot fi actionate si prin intermediul unui smartphone sau tableta prin aplicatia Smart Life, aplicatie ce este compatibila atat cu sistemul de operare iOS cat si cu Android. Astfel vei putea sta linistit in pat sa citesti cartea favorita inainte de somn iar la final vei putea stinge lumina printr-o simpla apasare a telefonului.

Daca si voi va numarati printre cei care isi doresc modernizarea locuintei folosind cele mai eficiente dar si accesibile astfel de solutii smart, va invit sa accesati site-ul celor de la Xsmart.ro si cu siguranta ca pasionat de tehnologie iti va placea cu siguranta ceea ce vei vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *