caravana metropolis
Shadow

Despre avantajele femeilor singure, ne povestește Ioana State pe Comedy Central

George Adrian, George Tănase și Ioana State, protagoniștii episodului 2 din Comedy Club, sezonul 4

Odată cu venirea toamnei, Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand up, este difuzat în exclusivitate la Comedy Central.

Sezonul 4 al emisiunii cuprinde 7 episoade + 1 episod best-of, care pot fi urmărite în fiecare duminică, de la ora 23.00.

În primul episod, telespectatorii au avut ocazia de a-i revedea pe micile ecrane pe Micutzu, Ioana Luiza și Florin Gheorghe.

Ioana State
Ioana State

Ei au dat startul sezonului cu povești dintre cele mai haioase, de la schimbările care intervin atunci când devii tată, până la modul în care vremea ne influențează dispoziția.

În cel de-al doilea episod Comedy Club, va destinde atmosfera George Adrian, cu sfaturi pentru tinerii îndrăgostiți, cum ar fi beneficiile despărțirilor, și cât de importante sunt acestea pentru consolidarea relației.

Comedy Club S04

Ioana State va urca pe scenă cu un număr despre cuplurile care își afișează relațiile pe rețelele de socializare, și despre avantajele de care se bucură femeile singure. George Tănase va încheia seara povestind despre experiența sa de la școala de șoferi, dar și despre percepția greșită a străinilor despre români.

În cadrul Comedy Club sunt prezentate numai numere de stand-up comedy originale, create special pentru emisiune, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.