bucharest tech week 2021

Design

Se intampla deseori sa avem nevoie de template-uri diverse – pentru newslettere, materiale (brosuri, pliante etc.), site-uri sau bloguri de companie.

La fel, ne dorim sa putem utiliza fonturi cat mai multe si mai diferite de cele stiute de toti. Exista resurse numeroase de astfel de template-uri si de fonturi – si care pot fi utilizate gratuit (sau cel putin mare parte dintre ele). Fireste ca nu trebuie ca un newsletter sau un site sa fie identic cu altul. Si de asemenea desigur ca este de dorit sa fie ceva dezvoltat special pentru o companie. Cand insa nu exista posibilitatea, dar exista cunostintele de personalizare, urmatoarele linkuri pot fi de ajutor. Atentie de asemenea si la conditiile de utilizare ale fonturilor si template-urilor (licente).

Fonturi

Template-uri

Culorile

  • Visiboneva alegeti culoarea preferata si nuanta dorita, aflati codurile de culoare si aveti sugestii cu privire la culorile care pot fi utilizate impreuna cu cea pe care ati ales-o.

  • COLOURloversculori (cu coduri in rgb), palete de culori si texturi – downloadabile.

Altele

  • Web Design Library – resursa de ponturi, recomandari si tutoriale (video sau scrise) de utilizare a diverselor programe de grafica sau de realizare a numeroase elemente in aceste programe.

Lista este deschisa si in masura in care cunoasteti si alte elemente de design importante, va invitam sa ne trimiteti un email pe adresa office at prwave.ro si daca sunt relevante le vom adauga aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *