caravana metropolis
Shadow

Descoperă lumea din RUXX prin intermediul Questo

Questo, platforma de divertisment urban care oferă jocuri tematice de explorare a lumii reale, și HBO Max provoacă bucureștenii să descopere universul serialului românesc „RUXX” într-un mod inedit, din 9 aprilie!

Combinând elemente de escape room, board game, vânătoare de comori și tururi de explorare, jocul de tip treasure hunt în aer liber este o activitate interactivă în care utilizatorii sunt ghidați de o aplicație mobilă prin oraș. Jucătorul devine personaj principal în universul serialului, urmează indicații, rezolvă puzzle-uri, ghicitori și tot felul de coduri criptice, vizitând locuri cunoscute, precum și unele complet noi și ascunse, în timp ce află povești interesante despre acestea, precum și despre personajele din Ruxx.

Premiul cel mare, oferit prin tragere la sorți, este o trotinetă electrică.

QUESTO - RUXX 2022

„Ne bucură colaborarea cu HBO Max pe un proiect prin care putem aduce din nou și filmele, și jocurile în outdoor.
De câțiva ani aducem la viață personaje din filme, cărți, și pop culture prin jocurile noastre, iar Ruxx este un serial cu foarte mult potențial. Așa că am putut crea un super joc. Bucureștiul merită să fie văzut din mai multe perspective și sperăm că vom convinge oamenii de asta.”, spune Alex Govoreanu, CEO Questo.

 

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

  1. Descărcați gratuit aplicația Questo pe iOS sau Android: https://onelink.to/Questo
  2. Mergeți la punctul de start din oraș la ora anunțată
  3. Urmăriți indicațiile din aplicație și finalizați jocul (Treasure Hunt Ruxx prin București).

Lansarea jocului are loc pe 9 aprilie, ora 18:00 și are ca punct de start Piața Sfântul Anton (lângă Hanul lui Manuc). Aventura durează aproximativ o oră și jumătate.

Regulamentul oficial este disponibil pe pagina evenimentului: https://fb.me/e/2o6hfVhlB.

RUXX, noul serial produs de HBO Max și filmat în România, a avut premiera pe 8 martie, odată cu lansarea noii platforme de streaming. Producția originală HBO Max, scrisă de Vera Ion și regizată de Iulia Rugină și Octav Gheorghe, îi are în distribuție pe Raluca Aprodu, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Alina Chivulescu, Ioana Bugarin, Marian Olteanu, Bogdan Dumitrache. Directorul de imagine al serialului este Andrei Butică, iar Mihai Codleanu semnează montajul. Ioanina Pavel este producător HBO Max, iar Johnathan Young și Antony Root sunt producători executivi. Cristian Mungiu și Tudor Reu sunt producătorii din partea Mobra Films, care asigură serviciile de producție.

„RUXX e despre momentele în care luăm decizii care ne schimbă complet viața. Nu știm când și cum se întâmplă, dar toate personajele sunt într-un fel la răscruce de drumuri, iar acțiunile și alegerile lor le influențează viitorul.
Suntem deseori tentați să credem că alegerile noastre sunt influențate de evenimente, nu invers. Că lucrurile care ni se întâmplă sunt rezultatul a ceea ce suntem. Dar scenariul Verei Ion surprinde personajele într-un proces prin care ajungem să le cunoaștem intim și să le iubim visele, fricile, siguranțele și nesiguranțele. Toate acestea într-un București imaginat dinamic și cu o coloană sonoră care ne aduce zâmbetul pe buze. Ce poate fi mai frumos?”, spune Johnathan Young, Executive Producer, HBO Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.