Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Descoperă frumusețea iernii și intră în cursa pentru premiul de 3000 de Lei oferit de Answear.ro în concursul #Winterspiration

Iarna are farmecul ei. Nu există moment mai bun în an pentru a savura paginile cărții preferate sau pentru a apăsa în neștire butonul de ”Next Episode” din serialele preferate. Dacă ești fan al sporturilor de iarnă, cu atât mai mult te bucuri de frumusețea lunilor ianuarie și februarie. Iarna este, fără doar și poate, plină de inspirație. Answear.ro te încurajează să descoperi și tu frumosul din tot ce te înconjoară prin concursul de creație vizuală #Winterspiration!

Începutul de an este perfect pentru a descoperi noi pasiuni, pentru a pune în aplicare planurile pe care le amâni și pentru a lucra mai mult pentru îndeplinirea viselor tale. Chiar dacă soarele nu mai apare atât de des pe cer și gradele din termometru se învârt numai în jurul cifrei 0, frumusețea acestui sezon este acolo, trebuie doar să o descoperi. Profită de acest sezon pentru a deprinde un nou hobby, pentru a juca board games alături de prieteni sau, dacă apare și zapada, bucură-te de o zi pe pârtie! Surprinde aceste momente magice într-o fotografie sau un video și fii o inspirație pentru ceilalți. În plus, Answear te premiază pentru acest lucru!

answear #winterspiration

Intră în competiție și poți câștiga premiul cel mare de 3000 de lei

Answear.ro te provoacă să intri în concursul de creație vizuală #Winterspiration. Înscrierea este foarte simplă: trebuie să postezi pe Instagram o fotografie sau un video prin care să arăți de unde îți iei tu inspirația în zilele de iarnă. Adaugă hastag-ul #winterspirationRO și dă tag celor de la @answear_ro. Toate creațiile înscrise în concurs vor fi jurizate, iar premiile oferite constă în 10 premii a câte 300 de lei + premiul cel mare de 3000 de lei!

Află mai multe despre cine sunt jurații concursului, până când te poți înscrie și inspiră-te și din postările celorlalți concurenți de pe pagina oficială a concursului, https://lifespirationstartshere.answear.ro/ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *