Shadow

Deschidem IKEA® POPAS URBAN

Uneori, lucrurile nu ies perfect de la început… A durat mai mult decât ne-am așteptat să fim gata, dar astăzi, mulțumită unei echipe tare inimoase, suntem încântați să vă anunțăm că am deschis IKEA® POPAS URBAN! J

Abia așteptăm să întâmpinăm cât mai mulți vizitatori pe Calea Victoriei, nr. 46, începând de astăzi și până la sfarșitul lunii martie – deschis în fiecare zi, între orele 12.30-21.30.


Scopul rămâne același: o pauză pentru inspirație și relaxare în centrul Bucureștiului, un spațiu în care își dau întâlnire soluțiile pentru casă și atmosfera relaxantă, pentru o viață de zi cu zi mai bună acasă.

IKEA® POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar vizitatorii vor avea în fiecare săptămână ocazia să participe la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA. În plus, vor avea acces permanent la internet wireless, vor putea urmări filme în zona de relaxare, vor avea la dispoziție jocuri și cărți atât în zona pentru copii, cât și în alte spații și vor putea crea GIF-uri cu ei la masă în zona special amenajată.

În perioada 15-24 februarie, ne dorim să sărbătorim dragostea împreună cu cei care vor trece pragul IKEA® POPAS URBAN și, de aceea, toți doritorii vor putea să se fotografieze într-un cadru special creat la etaj, în proiectul „Portrete de îndrăgostiți” în colaborare cu fotograful Cristian Șuțu, între orele 18.00-21.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *