Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Deloitte România își consolidează echipa de management prin promovarea a cinci manageri seniori în roluri de directori

Deloitte România își consolidează echipa de management prin promovarea a cinci manageri seniori în roluri de directori în practica de fiscalitate, de audit și servicii conexe, de consultanță financiară și de consultanță în managementul riscului, ca urmare a performanțelor lor în deservirea clienților, în dezvoltarea profesională a echipelor și în creșterea businessului. Astfel, Alexandra Bunea-Oprișescu a fost numită Director Taxe, Oana Nicula și Răzvan Ungureanu, Directori Audit și Asigurări, Iulia Bratu, Director Fuziuni și Achiziții, și Elena Grigore, Director Consultanță de Risc.

„În activitatea noastră, directorii au un rol esențial în consolidarea expertizei și a echipelor, în livrarea proiectelor și în consolidarea relațiilor cu clienții. Este o mare satisfacție să felicit noi colegi care ajung în astfel de poziții cheie și să le mulțumesc pentru angajamentul față de valorile Deloitte de a crea un impact pozitiv prin ceea ce facem pentru clienții, pentru colegii noștri și pentru comunitatea de afaceri. Suntem încrezători că abilitățile și entuziasmul lor vor consolida practica noastră și vor aduce un suflu proaspăt în cadrul echipei de management”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Alexandra Bunea-Oprișescu are o experiență de 11 ani în domeniul prețurilor de transfer. Ea oferă servicii de consultanță către clienți locali și internaționali care activează în industria serviciilor financiare, precum și în industriile telecomunicațiilor, media, tehnologie și prelucrătoare. Domeniile sale de expertiză sunt consultanța fiscală, restructurarea afacerilor din perspectiva prețurilor de transfer, acordurile de preț în avans, due-diligence și litigiile privind prețurile de transfer. Alexandra este consultant fiscal certificat și deține o diplomă de licență în economie, o diplomă postuniversitară în contabilitate și fiscalitate și un certificat ADIT în domeniul prețurilor de transfer.

New promotions Deloitte

Pe parcursul celor 12 ani de experiență în domeniul auditului financiar, Oana Nicula a coordonat proiecte pentru clienți din domeniul energiei, bunurilor de larg consum, distribuție, producție și al comerțului cu amănuntul. Ea este implicată în auditarea situațiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele românești de contabilitate și cu standardele internaționale de raportare financiară, precum și în alte proiecte, precum consultanță legată de aspecte contabile complexe și alte servicii de asigurare. Oana este licențiată în economie și este membră ACCA, CAFR, CECCAR și ASPAAS.

Răzvan Ungureanu are 11 ani de experiență în audit și cunoaște în detaliu mediul economic local. A fost implicat în diferite proiecte precum misiuni de proceduri convenite, misiuni de asigurare limitată, audituri și revizuiri ale situațiilor financiare. Răzvan este specializat în sectorul energiei și al utilităților, în domeniul produselor de larg consum și al industriei de prelucrare. El deservește clienți locali și companii multinaționale, raportând atât în conformitate cu standardele internaționale de raportare financiară, cât și cu standardele de contabilitate din România. Răzvan este licențiat în economie, membru ACCA, CAFR, CECCAR și ASPAAS.

Cu o experiență de 15 ani în domeniul fuziunilor și achizițiilor (M&A), Iulia Bratu are o experiență solidă în coordonarea de tranzacții complexe și competitive pentru companii din industrii variate, precum energie, retail, farmaceutice și servicii financiare. Ea este unul dintre cei mai respectați consultanți M&A, conform clasamentului Mergermarket pentru România. Pe parcursul carierei sale, Iulia a contribuit la încheierea unor tranzacții de renume precum vânzarea Fabryo către Akzo Nobel NV, vânzarea Farmexim și Help Net către Phoenix, vânzarea Animax către TRG și vânzarea participațiilor E.ON și OMV Petrom din compania de distribuție a gazelor Congaz către GDF Suez.

Elena Grigore are 11 de experiență în analiza riscului de credit și a reglementării industriei bancare. Ea a supravegheat atât realizarea și revizuirea metodologiilor IFRS9 pentru bănci din România, Serbia și Bulgaria, cât și dezvoltarea, testarea și validarea a numeroase modele interne pentru sisteme avansate. Ea a contribuit la implementarea sistemului Basel III pentru bănci din Republica Moldova și a coordonat dezvoltarea instrumentului Business Model pentru Banca Națională a Republicii Macedonia de Nord. Elena este licențiată în matematică și are o diplomă de master în statistici aplicate și optimizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *