metalshow

Dell ofera noi informatii

privind retragerea de pe piaţă a acumulatorilor Sony

{mosimage}Dell a anunţat astăzi apariţia unor informaţii noi privind acumulatorii cu celule Sony care ar putea prezenta probleme de siguranţă – în urma acestor informaţii, numărul acumulatorilor retraşi de pe piaţă a crescut de la 4,1 milioane de unităţi la aproximativ 4,2 milioane de unităţi.

Pentru a se asigura că toate produsele cu potenţiale probleme de siguranţă îi sunt returnate, Dell le solicită clienţilor care nu au comandat/primit deja acumulatori noi să-şi verifice din nou acumulatorii. Pentru a descoperi dacă acumulatorii pe care îi deţin fac parte din loturile afectate, clienţii Dell sunt rugaţi să viziteze www.dellbatteryprogram.com. Utilizatorii Dell se pot adresa şi la: Dell Inc., Attn: Battery Recall, 9701 Metric Blvd., Austin, Texas 78758.

Dell a început livrarea acumulatorilor noi încă din prima zi a retragerii produselor de pe piaţă (15 august). De la anunţul retragerii, Dell a înregistrat aproape 200 de milioane de vizite pe site-ul dedicat acestei acţiuni: www.dellbatteryprogram.com.  

Bucuresti, 2.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *