Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De Ziua Pământului, Autovit.ro oferă mașini electrice cu discount

Autovit.ro, cea mai mare platformă profesională de anunțuri auto din România, parte a grupului Naspers, va avea mâine, de Ziua Pământului, o ofertă specială dedicată iubitorilor de mașini preocupați și de menținerea unei calități superioare a mediului înconjurător.

Astfel, doar în data de 22 aprilie 2017, Autovit.ro va oferi cumpărătorilor posibilitatea de a achiziționa mașini electrice cu discounturi de până la 4.200 de euro.

Oferta va include 30 de autoturisme, printre care Tesla S, BMW i3, Nissan Leaf, Renauce Fluence electric, Opel Ampera electric, Renault Twizy, Kia Soul, Volkwagen Golf VII electric, Mercedes Benz B 251.

tesla_autovitro
Aproape jumătate dintre mașinile promovate de Autovit.ro cu ocazia Zilei Pământului vor avea reduceri între 1.000 de euro și 4.200 de euro. Cel mai mare discount raportat la valoarea mașinii este de 16,6% pentru un model Nissan, iar cea mai mare reducere valorică, de 4.200 de euro, va fi afișată de un model Mercedes.

“Ne dorim pe termen lung să încurajăm cât mai mult achiziția de mașini ecologice, fie că sunt electrice, fie că sunt hibride. Tendința acestui segment este evident crescătoare. În primul rând, sunt listate tot mai multe modele provenind de la producători variați, dar, în același timp, căutările de mașini electrice sau hibride pe site au crescut în ultimul an cu peste 300%, ceea ce demonstrează că există cumpărători interesați de aceste vehicule“, explică Cristian Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro.

Numărul mașinilor electrice scoase la vânzare pe Autovit.ro a crescut considerabil în ultimii doi ani. Dacă în 2015, în oferta site-ului au fost în total 467 de mașini electrice, în 2016 numărul acestora a crescut de 2,36 ori, ajungând la 1.103 oferte.

Până în acest moment, primele trei luni ale anului 2017 arată similar cu primul trimestru al anului trecut, ca număr de anunțuri noi încărcate pe Autovit.ro.

La nivel mondial, dar și în România, autoturismele electrice ocupă tot mai mult teren în vânzările anuale de mașini noi sau rulate. Conform unui raport APIA din 2016, numărul mașinilor electrice noi comercializate în 2016 a crescut cu 237% comparativ cu 2015, până la 167 de unități. Mărcile care au vândut cele mai multe modele electrice sunt BMW, Mercedes Benz și Volkswagen, conform raportului APIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *