Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De Ziua Europei, vă invităm la Spațiul Public European

În data de 9 mai, la ora 17.00, vernisăm expoziția aniversară „20:30 ERASMUS”, organizată de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și de Reprezentanța Comisiei Europene în România. La eveniment vor fi anunțați și câștigătorii concursului foto „Experiențe Erasmus+ 30”.

Data: 09/05/2017 – 17:00

Comisia Europeana
Expoziția „20:30 ERASMUS” prezintă imagini şi testimoniale ale participanţilor la proiectele finanţate prin programele Uniunii Europene în perioada 2007 – 2013 (Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Erasmus şi Tineret în Acţiune) şi la proiectele realizate în cei aproape trei ani de Erasmus+, care – începând cu 2014 – oferă noi orizonturi şi noi perspective de învăţare.

Pentru următoarele două săptămâni, veți avea ocazia să pășiți într-un spaţiu interactiv, cu elemente multimedia, în care veți descoperi 12 proiecte europene derulate în România, în domeniul educaţiei, formării profesionale şi tineretului. În timp ce vizitați expoziția, veți putea contribui la crearea unui mesaj privind semnificaţia unui spaţiu global de învăţare care rezonează cu noile nevoi ale publicului tânăr.

Expoziția poate fi vizitată la Spațiul Public European, în perioada 9-23 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *