Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De ziua ei, VJ Vanessa a primit un rol in videoclipul lui Tom Boxer

VJ Ioana Vanessa Voicu a implinit ieri 21 de ani si a avut parte de o gramada de surprize: de la inele cu briliante si safire, pana la petreceri surpriza si un rol in cel mai nou videoclip al lui Tom Boxer.

De ziua ei, VJ Vanessa nu a lipsit de la Music Channel, fiind nevoita sa se imparta intre filmari si zeci de telefoane primite. Vedeta Music Channel a fost prezenta la filmarea celui mai nou videoclip al lui Tom Boxer pentru piesa “Loving You”, realizata in colaborare cu Mike Diamondz. In timpul interviului cu Tom, VJ Vanessa a avut parte de o propunere inedita: fascinat de frumusetea ei, artistul i-a propus un rol in videoclipul piesei “Loving You”.

Nici prietenii VJ-itei Music Channel nu s-au lasat mai prejos, acestia pregatindu-i o petrecere surpriza. “Anul trecut, de ziua mea, am organizat o super-petrecere cu foarte multi invitati. Anul acesta, desi mi-am propus sa sarbatoresc doar cu cativa prieteni apropiati, am avut parte de o petrecere surpriza organizata de cele mai bune prietene, in complot cu prietenul meu”, a marturisit emotionata VJ Vanessa.

Pe langa petrecerea-surpriza, prietenul vedetei Music Channel i-a oferit si un superb buchet de 21 de trandafiri, iar tatal ei, Madalin Voicu, i-a facut cadou un inel de aur cu briliante si safire.

Bucuresti, 08.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *