metalshow

De sarbatori, filme alese si muzica buna la Romantica

Romantica sărbătoreşte al doilea pas peste ani în compania unor staruri ca Halle Berry, Faye Dunaway, Liam Neeson, Deborah Kerr, Timothy Dalton dar şi Jose Carreras sau legendele de la Smokie.

Din 24 decembrie, la Romantica vin o sumedenie de staruri pentru a sărbători Crăciunul şi trecerea peste ani. În seara ajunului ne întâlnim cu Loretta Young, cunoscuta actriţă câştigătoare a premiului Oscar într-un film de sezon, Seara de Crăciun. Iar de la ora 23.00 puteti urmări înregistrat concertul Smokie susţinut pe 19 decembrie la Sala Polivalentă alături de o orchestră impresionantă, “101 viori” condusă de maestrul Marius Hristescu.

În ziua de Crăciun un alt concert de excepţie va bucura telespectatorii Romantica: Jose Carreras alături de soprana Alexandra Coman, concert susţinut pe 4 octombrie 2008 la Sala Palatului.

A doua zi de Crăciun îl revedem pe îndrăgitul actor din serialul Seinfeld, Jason Alexander în rolul Omului care a salvat Crăciunul, o dramă despre ororile războiului şi modul în care spiritul Crăciunului e salvat însă de un om cu inimă de aur.

PE 28 decembrie Paula Abdul joacă Jocul aşteptării, iar pe 30 decembrie reintră în joc si Jenny Seagrove, Deborah Kerr şi Liam Neeson în Păstreaza visul – povestea plină de vigoare şi optimism a Emmei Hart. Iar în noapte sosesc şi Timothy Dalton, alături de Sela Ward şi Alicia Witt, după multe căutări ajungând la Iubirea regăsită.

Ultima zi a anului ne-o aduce pe micile ecrane pe una din cele mai frumoase actriţe din lume, prima actriţă de culoare cîştigătoare a unui premiu Oscar, singura fată Bond care a câştigat un premiu Oscar pentru rolul său: Halle Berry. Alături de ea – Jimmy Smits – în ecranizarea uneia din cele cele mai frumoase poveşti din Biblie – Solomon şi regina din Saba.

Muzica românească populară şi uşoară este ceea ce vă oferim la pragul peste ani, iar in prima zi a anului 2009 veţi revedea o altă mare actriţă, Faye Dunaway în Sex si suferinţă la Los Angeles. După care putină muzică sud-americana nu strică: îi puteţi urmări pe cei de la Buena Vista Havana Lounge în înregistrarea concertului susţinut anul acesta în România.

Anul 2009 aduce pentru Romantica multe programe de excepţie, filme de renume cu mari actori: Virna Lisi, Sophia Loren, Sharon Stone, Leslie Nilesen, Courtney Cox şi mulţi alţii. Emisiunile conscarate ale postului, Jurnalul public, 1001 şi Supravieţuitorii, continuă cu noi sezoane.

Bucuresti, 24.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *