Baby Boom Show 2022
Shadow

De Paste, la Kanal D, editie speciala „Teo Show”, „Roata Norocului” si „ Te vreau langa mine”

De Sarbatori, Kanal D aduce in fata telespectatorilor editii speciale ale emisiunilor preferate, dar si o mini-serie cu tematica biblica, potrivita Sarbatorii Pascale.

Sambata, in Ajunul Pastelui, de la ora 16:00, Gabriela Cristea va invita sa urmariti o editie speciala a show-ului matrimonial „Te vreau langa mine”. Concurentii vor putea fi vazuti in ipostaze de sarbatoare – cei din platou, cat si aceia din casa „Te vreau langa mine” se vor pregati pentru a celebra Invierea Domnului, respectand cele mai frumoase traditii.


In prima zi de Paste, de la ora 20:00, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi ii invita pe telespectatori la o editie senzationala a show-ului “Roata Norocului”, cu premii uriase si distractie la cote maxime alaturi de invitatii lor, George (ex Jorje) si Andreea Banica. Cele doua vedete vor avea o misiune de suflet, aceea de a face totul pentru a castiga multe premii pentru o familie careia soarta nu i-a suras pana acum.

Luni, in a doua zi de Paste, de la 15:30, Luminita Anghel, Nico, Silviu Biris, Mioara Velicu, Daniela Condurache si Constantin Enceanu vor petrece romaneste alaturi de Teo si de Bursucu, aducand in casele telespectatorilor bucurie si atmosfera de sarbatoare.

In perioada 10 – 16 aprilie, de luni pana sambata, de la ora 23:00, miniseria de succes “Anno Domini Biblia Continua”, aduce un fata telespectatorilor o poveste ce urmareste impactul avut de moartea lui Iisus Hristos asupra Fecioarei Maria și a discipolilor Mantuitorului. De asemenea, miniseria este o fresca a societatii, o prezentare a modului in care liderii religiosi si politici ai acelor vremuri au schimbat lumea.

Saptamana viitoare, in fiecare zi, de luni pana joi, de la ora 23:00, Kanal D va difuza ultimele patru episoade din serialul turcesc „Furtuna pe Bosfor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.