free download 78 travel guides written by experts

De Paşte, Antena 1 îi ajută pe telespectatori să împartă Sărbătoarea, de acasă

“Descarcă video cu lumina de Paşte şi dă-o mai departe!”

Anul acesta, din cauza situaţiei foarte grele pe care întreaga omenire o traversează, sărbătorile pascale vor fi petrecute cu totul altfel decât în alţi ani, acasă, doar alături de familia restrânsă.

Pentru că limitarea dată de starea de urgenţă din aceste momente impune o reorganizare a tuturor obiceiurilor şi a tradiţiilor, inclusiv a mersului la biserică pentru Lumina Sfântă din Noaptea de Înviere,

Antena 1 le propune românilor să împartă Sărbătoarea în siguranţă, de acasă. Accesând Observator.tv/imparte-lumina, aceştia pot descărca un video simbolic cu Lumina de Paşte, pe care îl pot trimite celor dragi, păstrând astfel toate normele de siguranţă atât de necesare în această perioadă.

Antena 1 logo

“E important să stai acasă, în siguranţă, chiar dacă nu poţi merge la Slujba de Înviere. E important să păstrezi tradiţia şi să te simţi aproape de cei dragi, oriunde ai fi. Antena 1 te ajută să împarţi Sărbătoarea, de acasă, cu toţi cei care sunt aproape de inima ta. Descarcă filmul cu Lumina de Paște, de pe Observator.tv/imparte-lumina şi trimite-l cunoscuților, prietenilor, familiei. În Noaptea de Înviere, Lumina vine din suflet. Dă-o mai departe!”, este îndemnul adresat la unison de către toate vedetele Antena 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *