free download 78 travel guides written by experts

De Martisor, TBWAMERLIN rasare in Piata de Flori

Începând cu 1 Martie, agenţia TBWA\MERLIN trece la ţinuta de primăvară, într-un nou sediu aflat lângă Piaţa de Flori din Calea Rahovei. The Ark-Bursa Mărfurilor Creative va fi noul cămin al agenţiei, care va ocupa două etaje din frumoasa clădire-monument istoric.

Noul sediu, cu un look fresh şi colorat (www.theark.ro) este un spaţiu unic în Bucureşti care adună laolaltă agenţii de publicitate, evenimente culturale, târguri, expoziţii, concerte, un restaurant cu specific exotic şi multe alte manifestări în care sunt puse în dialog sau chiar în vânzare "mărfuri creative".

Pentru directorul agenţiei, Liviu Lambrino, aceasta este doar continuarea firească a noii direcţii spre care agenţia se îndreaptă, în care accentul este pus pe angajaţi: 8 noi poziţii scoase la concurs, recalibrarea agenţiei, noi politici de internal communication, etc. "Acesta este felul nostru de a face să se întâmple, în paşi concreţi, ambiţia de a deveni o agenţie mai flexibilă şi mai vioaie, cu un grad maxim de proactivitate şi super viteză de reacţie" , spune el.

Bucuresti, 25.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *