Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

De la o școală de elită la școala vieții, luna septembrie se anunță premium la Focus Sat TV cu sezonul doi din PEDAGOGUL și ZEROZEROZERO

Focus Sat TV continuă și în luna septembrie difuzarea serialelor europene multipremiate distribuite de Canal+. Premierele lunii, difuzate în serile de luni și joi, sunt sezonul doi din Pedagogul și serialul ZeroZeroZero.

Din 9 septembrie, de la 21:30, la Focus Sat TV, ne întoarcem la școală cu sezonul doi al serialului Pedagogul (The Teach), difuzat în premieră în România, care scoate o foaie de hârtie și așterne povestea unui nou sistem educațional corupt și bolnav, aflat în nevoie de o lecție din partea profesorului Paweł Zawadzki.

După primul sezon care a doborât recordul de urmărire pe Canal+ Polonia, premiat cu două premii importante ale Academiei Poloneze de Film, apreciatul serial thriller Pedagogul revine cu unul nou, de opt episoade, în regia lui Lukasz Palkowski (Gods, Rezerwat) și Maciej Bochniak (Disco Polo). Acțiunea acestui sezon răspunde unor întrebări rămase în aer la finalul sezonului întâi și îl obligă pe profesorul Paweł Zawadzki (Maciej Stuhr) să accepte un post la catedra unui liceu de elită din Wroclaw. La scurt timp după ce începe să predea, Pawel descoperă adevăratele motive pentru care a fost pus în funcție și că numele de prestigiu al instituției este doar o fațadă care ascunde un joc criminal. Dar cine altcineva poate face o investigatie ca la carte, dacă nu profesorul Paweł Zawadzki? La fel de surprinzător, alert și profund, sezonul doi îi păstrează în poveste pe actorii Szymon Piotr Warszawski, în rolul agentului Radek Kędzierski, pe Katarzyna Dabrowska, în rolul Martei Mirska, iubita lui Paweł, și actrița Paulina Szostak, interpreta elevei Ewelina Rozlocka, căreia Paweł îi oferă o nouă șansă la viață.

Pedagogul sezonul 2

23 septembrie este data la care începe serialul ZeroZeroZero, difuzat de la ora 22:00. De la creatorii Leonardo Fasoli, Mauricio Katz și Stefano Sollima, producția lansată în 2019, filmată în 148 de zile pe trei continente (în cinci țări diferite: USA, Mexic, Maroc, Senegal și Italia), este recunoscută pentru sinceritatea brutală cu care redă călătoria unui transport de 5 tone de cocaină din Mexic până în mâinile unui puternic cartel italian aflat în pragul unui colaps financiar. Reprezentând un gen dominat deja de producții celebre precum Narcos, The Wire, Breaking Bad sau Traffic, această mini-saga, pe jumătate thriller pe jumătate dramă de familie, are un mare atu: prezintă afacerea cu droguri din 3 perspective diferite – beneficiarul (cartelul din Calabria condus de vârstnicul Don Minu permanent sabotat de nepotul său ambițios), distribuitorul (cartelul din Mexic condus de Manuel Contreras, fost lider din armata Fortelor Speciale) și intermediarul (familia Lynwood formată din patriarhul Edward (Gabriel Byrne), fiica isteață și descurcăreață Emma (Andrea Riseborough) și fiul plin de slăbiciune și nesiguranță Chris (Dane DeHaan).

ZeroZeroZero

Actori precum Andrea Riseborought, Dane DeHaan, Giuseppe De Domenico, Diego Catano, Adriano Chiaramida, Francesco Colella, Harold Torres și Gabriel Byrne își aduc contribuția prin interpetarea apreciată de critici și redau personaje memorabile care se ghidează după două principii: „traficul de droguri ține economia mondială pe linia de plutire” și “cu cât riscul este mai mare cu atât mai senzațional este profitul”.

Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV satelit Acces sau în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Luna septembrie te așteaptă cu cea mai avantajoasă ofertă TV online. La activarea unuia din cele 2 pachete TV online, Play TV sau Play TV Extra, beneficiezi de 2 luni de vizionare la preț de 1. Convinge-te, testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:
Web: www.focussat.ro
Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania.

PEDAGOGUL SEZONUL 2

Episodul 1
La scurt timp după ce devine profesor la un liceu de elită din Wrocław, Paweł Zawadzki se confruntă cu minciunile elevilor, dramele adolescenților și o crimă. Iwo este un adolescent cu probleme de agresivitate, pe care părinții decid să-l retragă de la prestigioasa instituție. Dar chiar dacă accesul în clădire îi este interzis, rebelul adolescent nu are de gând să asculte de reguli.

Episodul 2
Școala se confruntă cu un atac armat soldat cu mai multe victime. Paweł și Karol se refugiază în clasa de arte și oferă primul ajutor răniților până la sosirea autorităților. După o urmărire pe holuri și în cantină, atacatorul este prins, dar refuză să se predea.

Episodul 3
Paweł îl acuză pe Radek de neglijență și susține că tragedia de la liceu putea fi evitată. După ce șocul evenimentelor se risipește, investigația continuă și dezvăluie implicarea unui grup izolat, localizat în munți. Marta, iubita lui Paweł, decide să îi facă o vizită surpriză și să îi dea o veste importantă.

Episodul 4
În timp ce investighează un bastion german, Paweł este rănit și capturat. Este eliberat după câteva zile de către iubita sa și doi dintre elevi. În lipsă de mai multe infomații, Paweł decide să călătorească la Dorowice și nu se întorce cu mâna goală.

Episodul 5
O fostă elevă a lui Paweł acceptă să se infiltreze în școală pentru a obține informații pentru el, dar ridică prea multe suspiciuni și sfârșește prizoniră în același loc ca el. Deasemena, unul dintre elevi descoperă că profesorul lor a colaborat cu poliția în trecut.

Episodul 6
Paweł și Marta decid să se bucure de un weekend în doi. Timpul împreună nu se dovedește deloc relaxant deoarece Ewelina este în pericol și a activat semnalul de panică. Atunci când Paweł reușește să o localizeze, scena care se derulează în fața lui îi aduce aminte de cel mai mare coșmar al său.

Episodul 7
Evenimente de o mare de gravitate îl obligă pe Radek să se alăture investigației și să angreneze mai multe departamente, după ce sunt corelate cu un atac cibernetic asupra unei stații de poliție. Investigația complexă îi conduce pe agent și profesor la o petrecere într-un club, de unde unul dintre ei nu va pleca de bună voie.

Episodul 8
Rolul primei victime și motivul pentru care planul a fost pus în mișcare sunt dezvăluite. Finalul aduce o intervenție în forță a poliției și după ce toate persoanele implicate sunt localizate, Paweł află că trebuie să se întoarcă în Varșovia fără iubita sa.

ZeroZeroZero
Rezumatul episoadelor

Episodul 1
Există două elemente care leagă un cartel mexican și unul italian: afacerile cu cocaină și familia Lynwood din New Orleans, care mijlocește schimbul. În timp ce Don Minu La Piana adună toți șefii ’Ndrangheta în munții din Calabria, pentru a discuta despre viitorul organizației lor, în Mexic câțiva soldați, conduși de Manuel Quinteras, urmăresc capii cartelului Leyra.

Episodul 2
Turbulențele din cadrul organizației ‘Ndrangheta pun în pericol afacerea familiei Lynwood. Chris, fiul lui Edward Lynwood, trebuie să se implice în afacere pentru a proteja moștenirea tatălui său. Pentru a demonstra devotamentul față de organizația lui Don Minu, el însoțește transportul de cocaină care pleacă din Mexic spre portul Gioia Tauro din Italia.

Episodul 3
Călătoria liniștită a lui Chris la bordul navei ce transportă valoroasa încărcătură este întreruptă de evenimente periculoase și neașteptate în mijlocul Ocanului Atlantic. Între timp, în Italia, Don Minu decide să părăsească siguranța buncărului său pentru a-și demonstra puterea asupra organizației ‘Ndrangheta. În Mexic, Manuel și echipa trebuie să suporte consecințele propriilor alegeri.

Episodul 4
Frații Lynwood, Chris și Emma, se reunesc în Dakar pentru a asigura continuarea călătoriei spre Gioia Tauro. După ce dau piept cu frustranta birocrație din Senegal, cei doi cer ajutorul șefilor locali pentru a le elibera prețiosul transport. În Mexic, Manuel și echipa împrăștie teroare și moarte printre traficanții din Monterrey.

Episodul 5
În timp ce autoritate lui Don Minu este subminată de trădări și lupte interne, Chris și Emma trebuie să tranziteze deșertul Malian escortați de un grup de teroriști jihadiști. Pentru a supraviețui și a finaliza călătoria, vor încheia înțelegeri neașteptate și vor face multe compromisuri.

Episodul 6
În timp ce Chris și Emma aproape au trecut de granița Marocană, în Mexic Manuel și oamenii lui construiesc o armată în numele cartelului Leyra, acțiune care îi aduce lui Manuel probleme în a separa afacerile de viața personală și încearcă să își țină familia departe de violența care vine la pachet cu ocupația sa.

Episodul 7
Rivalii lui Don Minu din Calabria înțeleg că singura modalitate de a-i submina autoritatea este de a sabota transportul familiei Lynwood. Chris și Emma se simt în siguranță în Casablanca, dar nu știu că un nou pericol îi pândește.

Episodul 8
Toate se leagă în final. În timp ce familia Lynwood se confruntă cu consecințele pe care le implică natura afacerii lor, Don Minu este obligat din nou să decidă cât de departe poate merge pentru a păstra puterea. Aceeași problemă o are și Manuel, aflat la mii de kilometri depărtare, în Mexic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *