free download 78 travel guides written by experts

De Halloween, Antena Stars încinge spiritele

Sărbătoarea de Halloween oferă Antenei Stars un nou prilej de distracţie. Vedetele staţiei au intrat în spiritul sărbătorii încă de săptămâna trecută, la filmările pentru un promo special dedicat acestei sărbători, sub sloganul “De Halloween, încingem spiritele!”. Primele spirite care au fost încinse, la propriu şi la figurat, au fost chiar cele ale prezentatorilor staţiei. Rând pe rând, Natalia Mateuţ, Raluca Dumitru, Nasrin Ameri şi Mădălina Bălan, dar şi Adi Cristescu şi Cristian Brancu s-au aflat atât în postura de victimă, cât şi în cea de călău.

Dacă primul spot din seria de două execuţii le pune pe frumoasele fete într-o postură jucăusă, inocentă, de îngeraşi, în contra-poziţie cu Cristi şi Adi, care întruchipează forţele răului, cel de-al doilea le dă şansa să îşi ia revanşa.

Halloween, Antena Stars

Renumit pentru aciditatea şi sarcasmul său, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere pe realizatorul emisiunii Agenţia VIP, Cristian Brancu în postura de victimă, legat fedeleş şi bine condimentat cu sare şi piper.

“Este o imagine mult aşteptată de zeci de vedete din România şi nu numai, dar trebuie să-i dezamăgesc: este doar o fictiune! Nici măcar nu încercaţi să visaţi, suntem în continare pe fază, seară de seară, la Agenţia VIP. A fost interesant sa joc rolul victimei, dar numai pentru câteva ore. Pentru că, aşa cum ştiţi, Antena Stars vede tot!”, a mărturisit Cristi, care a mai glumit: “Au fost câteva zgârieturi pentru care a trebuit să arăt acasă fotografiile-martor!” .

În schimb, Nasrin, Raluca şi Adi, deşi au avut de jucat rolul călăului au fost nevoiţi să reziste zeci de minute suspendaţi în corzi şi hamuri, la peste 4 metri înălţime. “Nu a fost deloc uşor, chiar dacă alpiniştii au fost alături de noi şi au încercat să ne ofere cele mai confortabile echipamente, trebuie să recunosc că mi-a fost foarte frică. Colegii mei ştiu mai bine cât i-am speriat în platoul cu ţipetele mele! Curat Halloween”, a povestit râzând Nasrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *