free download 78 travel guides written by experts

De ce iti recomandam sa citesti Ghid de Nursing

Nursing-ul este o meserie foarte veche, care a reusit insa sa isi pastreze autenticitatea pana in prezent. Nu este usor sa fii asistent medical, dar pentru cei care simt o chemare pentru aceasta meserie, multumirea sufleteasca este ceva ce apreciata foarte mult. Partea buna este ca azi, tehnologia si cunostintele medicale eu evoluat foarte mult, iar acest lucru le usureaza si lor munca de zi cu zi. Daca doriti sa acumulati mai multe informatii despre nursing si despre ce presupune acesta, trebuie sa cititi un manual de nursing. O recomandare este Ghid de Nursing, de Lucretia Titirca – cartea este un bun motor de pornire pentru cei care sunt interesati sa urmeze aceasta meserie frumoasa.

Ghid de nursing de Lucretia Titirca

Iata cateva motive pentru care trebuie sa citesti ’’Ghid de Nursing’’ de Lucretia Titirca: autoarea este o specialista in domeniu si stie ce informatii sunt esentiale pentru orice asistent medical, ghidul este foarte bine structurat si ofera informatii clare, iti prezinta tehnici pe care le poti pune in practica si in viata de zi cu zi, in cazuri de urgenta, iti ofera un acces facil la informatie, mai ales daca vei detine acest ghid si in biblioteca personala si iti va fi mult mai usor sa iti practici meseria de asistent/a medical/a daca citesti, in fiecare zi, cateva pagini din acest ghid practic, deoarece iti imbogatesti cultura generala.

Mai mult ca sigur sunt si alte motive pentru care trebuie sa iti faci o biblioteca personala, care sa cuprinda doar lectura de specialitate. Aceasta te va ajuta foarte mult chiar si pe viitor. Ca om care lucreaza in domeniul sanatatii, mereu ai cate ceva de invatat. Iar un acces facil la informatie iti va usura mult munca. Este un lucru foarte cunoscut faptul ca omenirea s-a preocupat mereu de ingrijirea celor aflati in suferinta, incercand de fiecare data sa descopere noi si noi metode de alinare si vindecare, de aceea medicina a evoluat atat de mult, intr-un timp relativ scurt, as putea chiar spune.

Daca vrei sa devii asistent medical si nu stii de unde sa incepi, pot sa iti recomand, pentru inceput ‘’Ghid de Nursing’’ de Lucretia Titirca – o carte care sa te ajute sa iti formezi o idee de baza despre aceasta meserie si care iti va furniza informatii complete si corecte din punct de vedere medical. Este important sa asimilati informatii doar de la cei care au lucrat in domeniu, deoarece ei sunt cei mai in masura sa faca acest lucru. Nu oricine este specialist, deci aveti grija mare atunci cand va alegeti cartile de specialitate (asigurati-va ca autorul sau autoarea sunt medici sau au cunostinte medicale pe tema respectiva).

Nu este usor sa fii asistent medical, dar cu siguranta multumirea sufleteasca este o recompensa pe masura. Dragi viitori student, daca nu empatizati cu aceasta fraza, atunci nursing-ul nu este pentru voi. Mai bine incercati sa va reorientati, pentru ca nu este usor sa fii la dispozitia altor oameni cea mai mare parte din timp. Inainte de a porni la drum in viata, asigurati-va ca stiti exact ce va place si ce vreti sa faceti pentru tot restul vietii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *