Shadow

De 5 ani, Praktiker România susţine tinerii căsătoriţi cu vouchere cadou în valoare de 300 RON

Pentru al cincilea an consecutiv, Praktiker România vine în sprijinul tinerilor căsătoriţi care pornesc la drum în viaţa de familie, oferindu-le un voucher cadou cu valoarea de 300 RON.

Şi anul acesta, cuplurile proaspăt căsătorite sunt recompensate cu un voucher în valoare de 300 RON. Cadoul oferit de Praktiker tinerilor căsătoriţi este valabil doar pentru cumpărăturile de cel puţin 3.000 RON pe un singur bon fiscal, din orice magazin Praktiker din ţară. Astfel, cei care fac dovada căsătoriei civile în ultimele 12 luni, pot solicita la Biroul de Informaţii din orice magazin Praktiker voucherul în valoare de 300 RON.
„La Praktiker, susţinem permanent toţi clienţii noştri prin campanii şi acţiuni dedicate, iar tinerii proaspăt căsătoriţi nu reprezintă o excepţie. Anual, oferim acest cadou substanţial câtorva sute de cupluri căsătorite recent, la nivel naţional. Pentru al cincilea an consecutiv, ne bucurăm să venim în sprijinul familiilor aflate la început de drum, oferindu-le acest voucher care să le finanţeze planurile de amenajare şi decorare a locuinţei.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Campania este valabilă în perioada 12 ianuarie –  31 decembrie 2017. Voucherele se oferă la Birourile de Informații din cadrul magazinelor Praktiker, în prezența certificatului de căsătorie valid, care să ateste că data căsătoriei civile a avut loc în ultimele 12 luni. Voucherul de reducere nu poate fi cumulat cu alte vouchere sau discount-uri oferite în cadrul campaniilor Praktiker România*.

* Regulamentul oficial al campaniei este disponibil în magazinele Praktiker sau aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *