free download 78 travel guides written by experts

De 18 ani, PROFI aduce bucurie în fiecare casă

PROFI împlinește 18 ani. Aproape 15.000 de oameni și 900 de magazine aduc zi de zi bucurie în fiecare casă, fie că este vorba de produse de calitate la prețuri cinstite pentru cumpărători, sau de programe pentru dezvoltarea profesională a membrilor echipei, de susținerea producătorilor și furnizorilor români sau de numeroasele proiecte sociale care vin în ajutorul comunității.

„Sunt 18 ani de când deschideam la Timișoara primul magazin și, iată, deja ne pregătim să îl deschidem în anul care vine pe cel cu numărul 1000. Am trăit multe întâmplări în drumul nostru spre vârful ierarhiei retailerilor din România. Unele ne-au ajutat să creștem, altele să ne dăm seama că mai avem multe de șlefuit. Toate, însă, ne-au dovedit că obstacolele sunt doar provocări pe care le putem depăși prin implicarea, încrederea și pasiunea întregii noastre echipe și prin contribuția partenerilor, producătorilor și furnizorilor care ne-au fost alături în acești ani,” declara Daniel Cîrstea, director general PROFI Rom Food. https://www.profi.ro/parteneri/

,,Odată cu PROFI au crescut și clienții noștri. Când am deschis primul magazin, unii dintre ei poate își țineau pentru prima oară copiii în brațe, copii care acum au ajuns la majorat. Cu siguranță, toți au avut parte de momente încărcate de emoții pe care ne dorim să le cunoaștem și, împreună, să răspândim cât mai multe zâmbete,” a spus Gabriela Sîrbu, directorul de marketing și comunicare al companiei.

PROFI  18 ani

PROFI este aproape de oameni. Între 15 noiembrie și 5 decembrie, rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România își sărbătorește a 18-a aniversare în toate cele 436 de localități în care este prezentă. Și pentru ca și clienții lor să simtă bucuria, magazinele le promit surprize plăcute acelora dintre ei care împărtășesc pe www.profi.ro/18ani povești din viata lor, povești care, într-un fel sau altul, au legătură cu cifra 18, fie că e vorba de ani, prieteni, sau orice altceva.

Hai să sărbătorim împreună!

PROFI, La Mulți Ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *